Horoskops no 11. līdz 17. februārim – veiksmīgi tiksi galā ar visiem uzdevumiem!

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Būsi ļoti motivēts, aktīvs un darbīgs. Daudzās sfērās var uzsmaidīt veiksme, pat tad, kad to vismazāk gaidīsi. Nebūsi tik ļoti saviļņots par darbiem, cik par rezultātiem, kuri tev palīdzēt tikt šai nedēļai cauri. Nezaudē savu sparu!

Vērsis Mēģini būt mazliet spontānāks un trakāks. Tas nebūt nenozīmē, ka tev jāļaujas pilnīgām galējībām, tomēr centies neatteikt apkārtējiem, ja tev viņi kaut ko piedāvā. Tu būsi pārsteigts, kur mazliet avantūriskāks gars tevi var novest. Izvairies no rutīnas!

Dvīņi Būs jāimprovizē un jāļaujas trakām lietām. Kā vienmēr – tev tas būs pa spēkam. Iespējams, ka uz pleciem tev tik uzkrauti vairāki pienākumi, taču arī ar tiem tu veiksmīgi tiksi galā. Var gadīties, ka neparedzēti notikumi tevi padarīs nervozu, tāpēc centies koncentrēties uz vispozitīvākajām lietām.

Vēzis Ja esi spiests palikt mājās kādu apstākļu dēļ, tad centies sakārtot mājokli un padarīt to ērtāku, pie reizes nenāks par ļaunu, ka noskatīsies labu filmu vai seriālu, vai izlasīsi grāmatu, kuru jau sen biji vēlējies izlasīt.

Lauva Šonedēļ daudzām Lauvām var noveikties – algas pielikums, prēmija vai vinnests loterijā. Tomēr, ar papildus ienākumiem, nāk lielāka atbildība. Tavs uzdevums būs šos līdzekļus tērēt apdomīgi, nevis pirkt nevajadzīgas lietas.

Jaunava Izmaiņas finanšu sfērā. Ja esi vēlējies mainīt darba vietu, tad šonedēļ tu beidzot par to vari sākt domāt reālāk. Ieteicams veikt ģenerālo tīrīšanu mājās. Uzkopts mājoklis iedvesmos tevi sakārtot arī citas dzīves sfēras.

Svari Saspringta nedēļa. Iespējams, ka ar esošajām zināšanām nepietiks, tāpēc nāksies apmeklēt papildus kursus. Ja nu tomēr no stresa neizbēgt, tad mēģini rast jaunas metodes, kā nomierināties un atslābināties. Daži Svari var nopietni apsvērt domu par meditēšanu, jogu un citām nodarbēm.

Skorpions Vari tikt ierauts notikumu virpulī. Daudziem Skorpioniem šī ir veiksmīga nedēļa jaunu projektu uzsākšanai. Kaut arī būsi aizņemts, tu tik un tā spēsi atrast laiku savām vismīļākajām nodarbēm. Nedēļas nogalē ieteicama kārtīga atpūta.

Strēlnieks Komunikācijas ziņā veiksmīga nedēļa. Spēsi sarunāties ar teju jebkuru cilvēku, neatkarīgi no uzskatiem, vecuma vai dzimuma. Ja tev ir nepieciešams kādu pierunāt, tad tas izdosies veiksmīgi. Spēsi labi manipulēt un iesaistīt dažādās aktivitātēs. Kalposi citiem par iedvesmu.

Mežāzis Šonedēļ tev būs izteikta vēlme paust savu viedokli plašākai auditorijai, ne tikai par to, kādas ir tavas šī brīža sajūtas, bet arī par pasaulē notiekošo. Veiksmīga nedēļa tiem, kas strādā žurnālistikas nozarē.

Ūdensvīrs Iespējams, ka starp sevi un apkārtējiem uzcelsi milzīgu barjeru, kas traucēs citiem pie tevi piekļūt emocionālā līmenī. Būsi ļoti noslēgts un izolēts no apkārtējiem. Izjutīsi lielu nepieciešamību laiku pavadīt vientulībā, tiekot galā pašam ar savu raksturu.

Zivis Tuvojas izmaiņas. Ja tu iepriekš esi vēlējies mainīt darba vietu, tad šis tam ir piemērots periods. Ja tevi kaut kas neapmierina savā ārējā tēlā, tad tu vari sākt uzlabot savu izskatu, rezultāti būs iespaidīgi. Viss, ko apņemsies darīt, izdosies, galvenais būs nezaudēt motivāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru