Horoskops vasaras mēnešiem. Kurš šķirsies, bet kurš – apprecēsies?

Solās būt romantiska un karsta vasara… 

AUNS

Jau ilgu laiku attiecībās esošie Auni ar vien vairāk un vairāk tuvosies laulībām un domām par ģimenes pieaugumu. Pilnīgi iespējams, ka tieši jūnijā šī ideja kļūs pavisam reāla.

Lai arī cik neraksturīgi tas nebūtu, šajā mēnesī vairāk laika izvēlēsies ar partneri pavadīt divvientulībā, atrodoties mājās, vēlme pēc piedzīvojumiem būs mazliet nodzisusi.

Ja esi brīvs, tad šajā periodā par mīlestību labāk nedomāt. Tā vietā koncentrējies uz karjeru un izglītību. Mīļoto cilvēku satiksi tad, kad būs lemts.

VĒRSIS

Mīlas dzīve Vēršiem šajā mēnesī it nemaz nebūs viegla. Daudzas dzīves situācijas izspēlēs ļaunus jokus, kas pamatīgi ietekmēs tavas attiecības. Taču, neskatoties uz to, tu visai veiksmīgi spēsi no šīm problēmām izķepuroties. Caur komunikāciju un pacietību, tu ātri vien iegūsi vēlamos rezultātus attiecībās.

Lai vai kā, īpaši sarežģīta šajā mēnesī būs lēmumu pieņemšana, kad svārstīsies un šaubīsies starp vairākām opcijām. Noteikti pakonsultējies ar savu mīļoto cilvēku, pirms dari ko tādu, kas kaut vai mazākajā mērā varētu ietekmēt arī viņu!

Brīvajiem Vēršiem ieteicams pamēģināt iepazīšanos internetā, taču lielākas izredzes atrast savu potenciālo partneri būs caur radinieku draugiem.

DVĪŅI

Labs mēneša sākums būs tiem Dvīņiem, kuri ir brīvi. Pašam nemanot, iegūsi vairāku cilvēku simpātijas, turklāt citus spēsi apburt ar šarmu un savām komunikācijas spējām.

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad, pirms kopdzīves uzsākšanas vai otrās pusītes iepazīstināšanas ar saviem vecākiem, vajadzētu kārtīgi padomāt, vai šis cilvēks tev patiešām nozīmē tik daudz.

Ilgstošās attiecībās esošajiem šis ir pozitīvs laiks bērna ieņemšana vai iestūrēšanai laulību ostā.

VĒZIS

Brīvie Vēži daudz laika pavadīs kavējoties atmiņās par iepriekšējām attiecībām un bijušajiem partneriem. Daudz analizēsi un domāsi par tām lietām, kuras izdarīji nepareizi.

Precētie pāri domās par ģimenes pieaugumu, bet jaunie – par kopdzīves uzsākšanu. Lai vai kā, attiecībās esošajiem Vēžiem, jūnijs sola aizraujošu un kaisles pilnu seksu – nebaidieties no eksperimentiem!

LAUVA

Ja esi jaunu attiecību uzsākšanas procesā, tad ieteicams nesteigties. Mēģini izbaudīt katru mirkli, kuru pavadi kopā ar šo cilvēku. Vēlāk kaut kam nopietnākam būs daudz lielāka nozīme un vērtība, turklāt, tev būs vairāk laika, lai saprastu, vai šīs attiecības būs ilgtermiņa vai vienkārši kalpos par pagaidu izklaidi.

Šajā mēnesī vajadzētu atturēties no nopietnu lēmumu pieņemšanas. Nevajadzētu runāt par tēmām, kas saistās ar kāzām vai ģimenes pieaugumu – neviens no jums netiks gudrs un šādas tēmas jūsu attiecības radīs tikai lieku haosu.

Attiecībās esošās Lauvas lieliski spēs saprasties ar savām otrajām pusītēm, līdz ar to, sekss būs visnotaļ neaizmirstams.

JAUNAVA

Attiecībās ar mīļoto cilvēku vari kļūt mazliet distancētāks un vēsāks. Iespējams, ka citas dzīves sfēras spēlēs daudz lielāku lomu šajā periodā, un, jāatzīst, ka mīlestība nebūs tava galvenā prioritāte. Tev jau laicīgi jāliek partnerim saprast tas, cik svarīga tev ir izaugsme un sevis pilnveidošana. Jūnija vidus gan solās būt mierīgāks.

Tas nenozīmē to, kas brīvās Jaunavas šajā periodā neiemīlēsies. Tieši otrādi, pret kādu var parādīties simpātijas, tomēr pagaidām prātīgāk būtu visu nesasteigt.

SVARI

Vēlmi pēc jaunām attiecībām apslāpēs pienākuma sajūta pret darāmajiem darbiem, tāpēc arī brīvajiem Svariem jūnijs nesolās kļūt par mīlestības mēnesi. Taču, tas neizslēdz iespēju iepazīties ar kādu ļoti īpašu cilvēku savā darba vidē.

Ja esi attiecībās, tad ir vērts atskatīties uz iepriekšējām attiecībām un tās izanalizēt. Iespējams, ka tās kļūdas, kuras pieļāvi ar bijušo partneri, tiek pieļautas atkārtoti arī esošajās attiecībās.  Neskatoties uz to, dažiem Svariem jūnijs ir teju piemērots mēnesis, lai domātu par ģimenes pieaugumu!

SKORPIONS

Ja esi brīvs, tad jūnijā visai augstas izredzes atrast mīļoto cilvēku būtu tieši ar ceļošanas starpniecību, turklāt, pilnīgi iespējams, ka šis cilvēks pēc tautības nemaz nebūs latvietis.

Attiecībās esošajiem Skorpioniem nepiemērots laiks svarīgiem lēmumiem. Ir lietas, kuru izrunāšana būt jāatliek uz vēlāku – tai skaitā sarunas par ģimenes pieaugumu.

STRĒLNIEKS

Labo spēsi saskatīt it visā un ikvienā, turklāt brīvie Strēlnieki var iemīlēties pat tādā cilvēkā, kurā nekad mūžā nebūtu domājuši iemīlēties. Romantisks un mīlestības pilns mēnesis.

Īpaši baudāms tas būs pateicoties tavai seksualitātei un šarmam, kas vienaldzīgu neatstās nevienu. Īpaši veiksmīgi pretējā dzimuma pārstāvjus spēsi savaldzināt ar lieliskajām komunikācijas spējām.

MEŽĀZIS

Sapratīsi, ka viss tomēr nenotiek tāpat vien, un ka arī sliktajām lietām ir savs labums. Neskatoties uz to, tu gūsi milzīgu gandarījumu par līdz šim sasniegto. Koncentrējies uz darbu veikšanu vienatnē – ies ātrāk un labāk!

Ja esi brīvs, tad šis mēnesis ir piemērots jaunu attiecību veidošanai, tāpēc nebaidies no došanās uz randiņiem! Ieteicamas ir jebkuras aktivitātes, kurās vari iepazīt jaunus cilvēkus, tāpat nevajadzētu izpalikt arī jaunu hobiju uzsākšanai. Lai vai kā – mēģini patīkamo apvienot ar lietderīgo!

ŪDENSVĪRS

Ja esi attiecībās, tad nododies mīlas baudām ar savu partneri. Augsts risks Ūdensvīra zvaigznājā dzimušajām sievietēm ieņemt bērniņu, tāpēc, ja to neplānojat, tad esiet piesardzīgi! Daudzi Ūdensvīri var apsvērt domu par iestūrēšanu laulības ostā!

Tie, kuriem nav nekādu saistību attiecībās, var nodoties dažādām izklaidēm un baudai, tomēr nedrīkst aizmirst arī par pienākumiem! Ja paveiksies mīlas jomā, tad, visticamāk, ka mēneša beigās. Nereti draugu draugi izrādās nudien interesanti cilvēki!

ZIVIS

Ja plānojat grūtniecību, tad padomājiet kārtīgi! Būtībā visu svarīgo lēmumu pieņemšana būt jāatliek vismaz uz mēneša vidu. Par ļaunu nenāks pakonsultēšanās ar mazliet zinošākiem un pieredzējušākiem cilvēkiem.

Brīvajām Zivīm būs neskaitāmas iespējas iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem, un to vidū atrast vismaz pagaidu izklaidi. Tomēr, ja meklē ilgstošas attiecības, prātīgi būtu tās nesasteigt ar tiem cilvēkiem, kuri tikai pirmajā mirklī liekas pievilcīgi. Dod gan sev, gan otram vairāk laika.

Jūnija beigās īpaši augstas izredzes izveidot attiecības ar kādu no darba.  Liela uzmanība būtu jāvelta arī savai veselībai, jo īpaši sievietēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru