Mīlestības horoskops vasarai – kas būs tas, kas citiem liks tevī pamatīgi “ieķerties”

Šī gada vasara tik tiešām solās būt mīlestības pilna! Noskaidro, kāda iemesla dēļ tevī kāds šovasar iemīlēsies!

Auns

Tavs gars pēc piedzīvojumiem un vēlme darīt kaut ko aizraujošu noteikti liks kāda sirdij pukstēt straujāk. Tevi neaizrauj tipiskas nodarbes, kuras patīk citiem, tu esi jaunā un nebijušā konstantos meklējumos.

Vērsis

Ja kāds tevī iemīlēsies, tad noteikti tavas neparastās domāšanas dēļ. Tu nemēdz uz lietām skatīties tā, kā to dara citi – kādu tas var patiesi ieinteresēt. Vislabāk iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem Vēršiem šovasar sanāks ar draugu starpniecību.

Dvīņi

Pamatīgi uzlabosi savas komunikācijas prasmes, tas arī būs viens no galvenajiem faktoriem, kas kādam tevī liks iemīlēties.

Vēzis

Ar savu šarmu piesaistīsi daudzus, tomēr vislabākā īpašība būs laipnība un cieņa pret otru. Tiesa, neļauj citiem sevi tīt ap pirkstu!

Lauva

Kādam iepatiksies kādas ne tik labas īpašības dēļ – vai nu esot pārāk atklāts, vai vienkārši pasakot to, ko tu domā. Kāds šādu neizlikšanos augstu novērtēs, lai arī cik neticami tas neliktos.

Jaunava

Kādam iepatiksies tava neatlaidība un cīņasspars – ne visi ir tik motivēti sasniegt kāroto. Ja citi apstājas pie pirmajām grūtībām, tad tu turpini doties mērķa virzienā.

Svari

Tu pēc dabas esi ļoti šarmants un izskatīgs, taču uzmanību no pretējā dzimuma iegūsi tad, kad vienkārši viņus uzklausīsi. Svari pēc dabas tiecas pēc harmonijas un nemēdz iespringt par sīkumiem – tas arī būs tas, kas piesaistīs citus.

Skorpions

Neskatoties uz to, ka reizēm mēdz būt pārāk aizņemts ar savu ieceru realizēšanu, šovasar lielas izredzes kādam iepatikties būs tavas apņēmīgās dabas dēļ – daudzi necieš slinkus cilvēkus, un tu noteikti neesi viens no tiem!

Strēlnieks

Kāds tevi iemīlēs tavas lieliskās humora izjūtas dēļ, tāpēc nebaidies būt tu pats!

Mežāzis

Šovasar kāds tevī iemīlēsies tāpēc, ka izrādīsi savu interesi par netipiskām lietām un spēsi runāt par teju jebko!

Ūdensvīrs

Tevī ir vērts iemīlēties, jo tu neko nepārspīlē, bet gan visu uztver mierīgi, atsevišķās situācijās arī ar humoru. Šāda attieksme patīk daudziem, tomēr neesi pārāk vienaldzīgs!

Zivis

Kāds noteikti iemīlēs tavu raksturu un to, kā tu attiecies pret citiem. Tomēr izšķiroša loma tomēr būs tavai intuīcijai – tā tevi vedīs pareizajā virzienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru