Īpašo spēju horoskops – 5 Zodiaka zīmes, kurām tās piemīt

Vēzis – spēja piedot un dzīvot laimīgi

Katram no mums dzīvē ir nācies kādam kaut ko piedot un pieņemt notikušo. Taču “atlaist” notikušu var ne tuvu visi. Vēži šajā ziņā ir apbrīnojamas personības, jo viņi patiešām spēj sasniegt patiesu laimi savā dzīvē, jo prot pilnīgi “izsvītrot” no savas dzīves un emocijām sliktu pieredzi un aizvainojumu. Viņi to sevī netur. Arī savu tuvinieku un mīļo cilvēku dēļ Vēži ir gatavi upurēt savu labsajūtu.
Daudzi zina, cik Vēži ir jūtīgi un cik bieži mainās viņu garastāvoklis. Patiesībā tas ir tāpēc, ka viņi visas emocijas izdzīvo, taču nepatur tās sevī. Viņi izdzīvo sāpes, prieku un bēdas, bet atlaiž to un tas viņu “negrauž” un “nenogalina” no iekšpuses.
Vēži ir gatavi pieņemt un piedod pāridarījumus, taču viņi to dara vienreiz. Ja jūs otro reizi Vēzi pievilsiet, viņš netērēs jums ne nieka no savas dzīves.

Strēlnieks – spēja būt taisnīgam un drosmīgam

Strēlnieki ir dzīvespriecīgi. Iespējams, ka dzīvē iet tik viegliem soļiem uz priekšu viņiem palīdz tas, ka viņi nepazīst bailes un vienmēr ir godīgi – gan pret sevi, gan citiem cilvēkiem.
Mūsdienu pasaulē šādas īpašības ir reti sastopamas, un tieši tāpēc Strēlnieki ir tik īpaši. Citi cilvēki viņus ciena, mīl un apbrīno viņus. Uz Strēlniekiem vienmēr var paļauties, viņiem var uzticēt jebkuru savu noslēpumu, nebaidoties, ka viņš to kādam var izstāstīt. Un vēl šim cilvēkam vienmēr var lūgt padomu, jo viņš nekad neizliksies, bet pateiks patiesību.
Starp citu, tieši viņu godīgums un drosme ir galvenās rakstura īpašības, par ko Strēlnieku tik ļoti mīl citi.

Zivis – spēja mīlēt

Mīlestība ir teju vissvarīgākās sajūtas uz šīs pasaules. Daži cilvēki nodzīvo visu savu dzīvi, bet tā arī neiepazīst mīlestību, kamēr citi tajā peldas kā okeānā. Zivis no citiem atšķiras, pirmkārt, ar savu attieksmi pret citiem. Zivis patiešām dzīvo mīlestības apskauti un bez tās viņi nespēj eksistēt. Mīlestība dod viņiem spēku.
Zivīm partnera labsajūta vienmēr ir bijusi svarīgāka par viņa paša sajūtām. Viņi ir gatavi upurēt savu laimi, lai nenodarītu pāri savas mīļotajam cilvēkam. Pašas Zivis var palikt ciest vientulībā, taču nekad nenodos savu mīlestību.

Lauva – spēja būt stipram

Jau kopš dzimšanas mazā Lauva ir ar dabas dotu spēku, ko sajūt pat apkārtējie cilvēki. Viņi par sevi vienmēr ir pārliecināti, cieti kā klints un uzticami kā Šveices pulksteņi. Savu iekšējo spēku viņi iegūst ar mieru un pārliecību, kas arī apkārtējos cilvēkus viņos piesaista.
Nevajadzētu būt pārsteigtiem, uzzinot, ka Lauva savā kompānijā ir “galvenais” cilvēks. Kamēr citi cenšas izcelties uz pārējo fona, bez īpašām pūlēm, Lauva šo vietu vienkārši paņem. Un tas attiecas gan uz bērnības draugu kompānijām, gan uzņēmumiem, gan ģimeni.
Tas, kā Lauva soļo cauri dzīvei, nekad nenododot savus principus un uzskatus, apkārtējos raisa patiesu cieņu šajos cilvēkos.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru