Visgrūtāk iekarojamo sieviešu reitings – kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

Cik grūti ir panākt jūsu labvēlību? Iespējams, ka esat visnekontrolējamākā dāma pēc savas zodiaka zīmes. Uzziniet!

12. vieta – Strēlnieks

Cienījamā 12. vieta pienākas Strēlniekiem, par kurām vispār nekad nav jācīnās. Taču tas nebūt nav iemesls, lai tagad priekšlaicīgi sāktu svinēt savu uzvaru. Galvenais princips, pēc kāda dzīvo sievietes Strēlnieki: “Sekss nav iemesls, lai iepazītos!” Tas ir tādēļ, ka vīriešiem, pēc seksa ar Strēlnieku, tā vien gribēsies skriet uz juvelierizstrādājumu veikalu, lai pirktu laulības gredzenu. Pierunāt sievieti Strēlnieku patiesām attiecībām jau ir īsts sasniegums.

11. vieta – Auns

11. vieta pienākas Auniem – tās ir dāmas, kurām kaitina dārgi restorāni un vīrieši, kas tā vien grib meitenes priekšā izrādīties. Sievietes Auns nebūt nav nepieciešams iekarot. Auniem sievietēm patīk iekarot pašām. Šajā gadījumā vīrietim ir divi varianti – padoties vai mukt prom. Vēlams mukt ļoti ātri! Taču tas arī nav pats veiksmīgākais ieteikums, jo Aunu devīze ir: “Nemāki – iemācīsim, negribi – piespiedīsim!”

10. vieta – Jaunava

Lai iekarotu Jaunavas sirdi, jums nebūs īpaši jāpiepūlas. Jums būs vienkārši jāatbilst viņas prasībām pret vīriešiem. Ja jūs atbilstat nosacījumiem, Jaunava visu izdarīs pati. Ja neatbilstat, tad jūs tiksiet novākti no viņu redzesloka. Taču, ja gadījumā jūs it kā atbilstat viņas normām, taču vēlaties viņas acīs palielīties, tēlojot īstu meistaru virtuvē, iesakām uzmanīties. Pat tad, ja jūs Jaunavai īpaši neesat vajadzīgs, viņa noteikti jūsos ieķersies. Viņa ieķersies un nelaidīs vaļā, kamēr viņa neizsitīs no jūsu galvas visas stulbās iedomas.

9. vieta – Skorpions

Nezināmu iemeslu dēļ daudzi uzskata, ka iekarot sievieti Skorpionu ir pavisam sarežģīts uzdevums, taču patiesībā tas ir pavisam vienkārši. Darbības soļi vīriešiem ir zināmi jau kopš agras bērnības: dodies uz Smaragda pilsētu, atrodi tur burvi un palūdz viņam smadzenes, sirdi un drošsirdību. Drosme jums būs vajadzīga, lai vispār pietuvotos Skorpionam, smadzenes, lai viņa uzreiz neatmestu jums ar roku, bet sirds vajadzīga, lai viņa jūs uzreiz pa taisno neapēstu.

8. vieta – Vēzis

“Kā lai savaldzina sievieti Vēzi?” šis ir pasaulē vissarežģītākais jautājums. Vienkārši appreciet viņu un viss! Tāpat neeksistē citas iespējas. Vēl grūtāks, patiesībā, ir pavisam cits jautājums: kā lai pēc tam tiek no viņas vaļā, ja rodas tāda nepieciešamība? Arī uz šo atbilde ir tikai viena – šķirt laulību. Taču mums nav īsti skaidrs, kā lai to izdara tā mierīgi un bez sāpīgām sekām. Lūgums tiem, kas šo ir izdzīvojuši un šobrīd šo te lasa, dalieties ar savu pieredzi!

7. vieta – Vērsis

Lai ieinteresētu dāmu Vērsi, jums ir jābūt vienam interesantam un jautram vīrietim. Jums ir jābūt tādam vīrietim, ar kuru viņai nekad nebūs garlaicīgi. Viņam ir vajadzīgs tāds, ar kuru iespējams parunāt par jebko, turklāt viņš uzklausīs un sapratīs. Vīrietis, ar kuru kopā ir viegli un kura klātbūtnē nav nekas jāsamākslo vai jātēlo. Ar kuru kopā iespējams iedzert alu, kamēr cepat desas pie omītes dārza mājiņas. Taču pirms tam jums gan būs jāuzvelk viņai gredzens ar ļoti vērtīgiem dārgakmeņiem. Jūs noteikti prasīsiet, kur tāds vienkāršs un jautrs puisis kā jūs var dabūt tādu naudu? Tā vispār nav Vērša meitenes problēma.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kuras dāmas iekarot ir visgrūtāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru