Izrādās, ka vīrieši ar lieliem deguniem kļūst par lieliskiem vīriem

5 svarīgi iemesli, kādēļ vīrieši ar lieliem deguniem kļūst par lieliskiem vīriem

1.Šie vīrieši ir muskuļotāki

Kādā pētījumā atklāts, ka liels deguns veicina augstāku ķermeņa veiktspēju. Izrādās, ka vīriešiem ir lielāki deguni nekā dāmām, jo viņiem nepieciešams uzņemt vairāk skābekļa, lai gādātu par saviem muskuļainajiem ķermeņiem. Jā, tieši degunam jāpateicas par lielisko sešpaku un izteiksmīgajiem bicepsiem.

2.Cilvēki uzkata, ka viņš ir vieds un spēcīgs

Kas kopīgs Bredlijam Kūperam, Čeningam Teitumam un Džo Manganello? Ēģiptē visi šie izskatīgie un šarmantie vīrieši savu lielo degunu dēļ tiktu uzskatīti par ārkārtīgi inteliģentiem. Arī grieķu un romiešu laikos garš un liels deguns liecināja par indivīda spēku un ietekmi.

3.Viņam labāk veicas naudas lietās

Deguns uz sejas ir novietots visnotaļ nozīmīgā vietā – naudas punktā. Vadoties pēc ķīniešu praktizētās sejas lasīšanas, cilvēkiem ar lielu degunu labāk veicas naudas lietās. Pats labākais ir tas, ka ar gadiem šis vīrietis var sagaidīt arvien lielāku un lielāku naudas apjoma pieaugumu.

Ķīniešu sejas lasīšana nav vienīgā, ka lielu degunu asociē ar lielu naudasmaku. Apvienotajā Karalistē vadošie zinātnieki nāca klajā ar ideālā cilvēka portretu, kas būtu radīts veiksmei biznesa jomā, šis cilvēks bija vīrietis ar romiešu degunu, plati novietotām acīm un izteiksmīgam nāsīm.

4.Šāds deguns neļauj tik viegli saslimt

Izrādās, ka pamatīgs “šnobelis” pasargā cilvēku no dažādām baktērijām, alergēniem un infekcijām daudz labāk nekā mazs deguntiņš. Aiovas Universitātē veiktā pētījumā noskaidrots, ka lielie deguni ieelpo par teju septiņiem procentiem mazāk kaitīgo vielu nekā mazie. Kurš to būtu domājis!

5.Viņam ir augsts libido

Lai arī nav pierādījumu, ka vīriešiem ar lieliem deguniem ir liels loceklis, zināms, ka liels deguns ir saistīts ar augstu testosterona līmeni un vīrišķību, liecina izdevumā “Evolution and Human Behaviour”publicētais pētījums.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru