Pārestību horoskops. Ko tev nekad nepiedos katra zodiaka zīme

Katram no mums ir kaut kas tāds, kas nav pieņemams nekad un nekādos apstākļos.

Izrādās, nepatika nav saistīta tikai raksturu, audzināšanu vai paradumiem, bet lielā mērā arī ar horoskopa zīmi, kurā esi dzimis.

Auns

Ja tu gribi iemantot ienaidnieku Auna personā, sāc viņam norādīt, ko un kā darīt. Nekas tā nekaitina šīs zodiaka zīmes pārstāvjus kā komandējošs tonis. Lai neaizvainotu Aunu, nekad neizsitiet viņu no izvēlētā kursa.

Vērsis

Vērsim nepatīk konfliktēt, taču savas saasinātās taisnīguma sajūtas dēļ viņš nekad nepiedos, ja tu viņam atņemsi kaut ko nozīmīgu vai piesavināsies sev viņa nopelnus.

Dvīņi

Dvīņi viegli piekāpjas, taču tad, ja tu esi nodomājis ierobežot viņa draugu loku, tad riskē nonākt šo zinātkāro un komunikablo cilvēku melnajā sarakstā.

Vēzis

Sapņainajiem un romantiskajiem Vēžiem piemīt smalka dvēseliskā būtība. Tieši tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem tā nepatīk, kad lien viņu dvēselē. Nekad neizdari uz Vēžiem spiedienu, citādi viņi noslēgsies un pārstās tev uzticēties.

Lauva

Lauvam ļoti svarīga ir viņa autoritāte. Tāpēc nav nekas sliktāks, kā kritizēt viņu, īpaši cilvēkos. Ja tu vēlies iegūt Lauvas labvēlību – izsaki viņam patiesu uzslavu.

Jaunava

Jaunavas ir pazīstamas ar savu pedantiskumu. Viņas ienīst nekārtību. Un tas attiecas ne tikai uz materiālajām lietām. Ja tu izraisīsi galēju nekārtību Jaunavas jūtās, tev pavisam noteikti labi neklāsies.

Svari

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ciena harmoniju un skaistumu it visā. Tāpēc viņi nepiedos bezgaumību un sliktu toni.

Skorpions

Šīm spēcīgajām personībām nepieņemamas ir tenkas un intrigas. Labāk Skorpioniem pateikt visu taisnību sejā, nevis kļūt viņu acīs par nodevēju un meli.

Strēlnieks

Strēlnieki ļoti augstu vērtē savu neatkarību un patstāvību. Ja viņi ir kaut ko nodomājuši darīt, labāk viņiem ceļā nestāties.

Mežāzis

Mežāzim nav nekā sliktāka par necieņas izrādīšanu pret viņa personību. Attiecībās ar šīs zīmes pārstāvjiem nepieciešams ievērot subordināciju un nekādos apstākļos neatļauties būt familiāram. Mežāži to nepiedod.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nav pieņemami, kad viņus ieliek rāmjos. Nosacītība – tas nav domāts viņiem. Turklāt Ūdensvīru klātbūtnē nevajag aizstāvēt pārāk konservatīvus uzskatus – tas sakaitina šos ārpus standartiem domājošos cilvēkus.

Zivis

Zivis mīl vadīt, turklāt tās ir cieši pārliecinātas, ka dara to visas pasaules labā. Neliedziet Zivīm iespēju izskatīties kā altruistiem, citādi jums būs grūti izveidot labas attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru