Izvēlies vienu mandalu un noskaidro, kas tevi sagaida tuvākajā nākotnē!

mandal

Izvēlies vienu no šīm 9 mandalām, lai noskaidrotu, kas tevi, iespējams, sagaida tuvākajā nākotnē, un kā tev rīkoties!

Katra no šīm mandalām sevi nes informāciju par rakstura iezīmēm un nākotni. Reizēm atbildes uz mūsu jautājumiem slēpjas mūsu zemapziņā, vienīgais, kas nepieciešams – dzirdēt īstos vārdus īstajā situācijā. Uzzini, kā tev turpmāk rīkoties, lai tu dotos pareizajā virzienā!

 

1.Tu esi dāsns un emocionāls. Tu pārāk daudz centies, lai sevi parādītu no labākās puses. Tu nepiedod sevis izdarītās kļūdas, taču dari visu, lai tās atkārtoti nepieļautu. Jāatzīst, ka ne vienmēr tas izdodas. Nākotnē ieteicams būt mazliet noslēpumainākam, neatklājot svešiem cilvēkiem savas vājības! Tava intuīcija ir spēcīga, tāpēc vadies pēc tās!

2. Tu esi patiess, taču bieži vien šīs īpašības dēļ tev nākas ciest. Tu gaidi no apkārtējiem tik pat lielu atklātību, taču bieži vien citos jūties vīlies. Tu nespēj uzticēties katram, taču tuvākajiem atdod sevi visu! Turpmāk centies atrast balansu starp savām vēlmēm un vajadzībām. Lēmumus pieņem tā, lai prāts un sirds būtu līdzsvarā!

3. Tu esi māksliniecisks. Bieži vien citi tevi nesaprot, nedz tavas patiesās jūtas, nedz tavu viedokli. Tāpēc tu bieži vien pasaki to, ko citi vēlas dzirdēt.  Pievērs uzmanību savām sajūtām, vai jūtas pret kādu joprojām tevi neliek mierā? Kad piedosi sev un citiem, tikai tad sāks dzīt visas rētas!

4. Tu esi praktisks un visā centies saskatīt kaut kādu jēgu. Centies veltīt pietiekami daudz laika gan darbam, gan ģimenei, jo bieži vien viena no šīm lietām tiek atstāta novārtā.  Ieteicams izvērtēt savas prioritātes!

5. Tev ir izteikta filozofiskā uztvere, un tev ir grūti atrast sev līdzīgi domājošos, jo tu bieži vien tiec pārprasts un arī nesaprasts. Ieteicams uz lietām skatīties no cita skatu punkta un ik pa laikam klausīt arī savām iekšējām sajūtām, ļaujoties pašplūsmai!

6. Tev nepieciešamas pārmaiņas. Ir sajūta, ka dzīvē iestājusies rutīna. Pavaicā pats sev, par ko tu šobrīd esi pateicīgs, un novērtē to, kas tev jau ir! Reizēm mēs iestrēgstam, vēloties vairāk un vairāk, taču aizmirstam par to, kas mums jau ir dots.

7. Pienācis laiks koncentrēties tikai uz svarīgāko! Ejot savu ceļu, galvenais ir neatskatīties atpakaļ. Neļauj pagātnes raizēm un notikumiem ietekmēt savu nākotni! Kaut arī esi daudz kam izgājis cauri, turpini iet savu ceļu, neatskatoties atpakaļ!

8. Tev patīk būt neatkarīgam, ir svarīgi, lai tavs viedoklis tiktu uzklausīts un ņemts vērā. Bieži vien tu aizmirsti arī par citu interesēm. Ne vienmēr pareizi ir rīkoties tā, kā dara citi. Tikai tāpēc, ka kāds tevi ir sāpinājis, nenozīmē to, ka tev ir jārīkojas pilnīgi tāpat! Centies visās saskatīt labo, un atceries – jebkurš notikums, labs vai slikts, mums kaut ko iemāca!

9. Tev šķiet, ka dzīve nav pilnīga, tu vienmēr meklē ko jaunu un neizjustu, taču pārmaiņas pēc apstājies un paskaties, cik tālu jau esi ticis!  Ja alksti pēc saistībām, tad šis ir īstais laiks, lai uzsāktu ko jaunu! Komunicē ar citiem un esi atvērtāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru