Lūk, ko tava asinsgrupa var pateikt par tavām rakstura īpašībām

img_3289

“0” tips, “A” tips, “B” tips un “AB” tips – cik dažādi bioloģiskajās izpausmēs, tik dažādi arī raksturā.

Uzzini, ko tava asinsgrupa var pateikt par tavām rakstura īpašībām.

0 tips: Vecākā asinsgrupa

Īpašības: „0” asinsgrupas cilvēkiem piemīt izcilas līderu dotības. Viņi ir izteikti ekstraverti. Šie cilvēki ir enerģiski un spēj labi koncentrēties. Viņi paši sevi uzskata par atbildīgiem un izlēmīgiem, tādiem, kas spēj sasniegt mērķi un būt organizēti. Lai gan viņu ir arī ļoti paškritiski un pie vismazākajām kļūdām var paši sevi iznīcināt – pārmest, nopelt un tā tālāk. „0” asinsgrupas cilvēki mēdz zaudēt savaldību un ātri kļūt aizkaitināti. Dažreiz pat hiperaktīvi savas neizsmeļamās enerģijas dēļ.

A tips: „Agrārs” jeb vācēji, lauksaimnieki.

Īpašības: „A” asinsgrupas cilvēki ir nosvērti pat vishaotiskākajās situācijās. Viņi ir atbildīgi, strādīgi, viņi detaļu cilvēki, kas ir ļoti organizēti. Viņiem arī piemīt klasiskā „A tipa” personība – būšana nemitīgā stresā, apzinīgums, tieksme uz panākumiem un absolūti perfekto it visās dzīves jomās. Šie cilvēki ir izteikti mākslinieki – šī īpašība visspēcīgāk izpaužas tieši „A” grupas pārstāvjiem. „A” asinsgrupas cilvēki ir diezgan emocionāli.

B tips: Klejotāji, jeb mednieki.

Īpašības: „B” asinsgrupas cilvēki ir individuālisti, viņiem patīk būt „vientuļajiem vilkiem”. Viņi atbalsta pārmaiņas un ir gatavi mesties pretī neiespējamajam, ja vien tas saskan ar viņu iegribām. Viņi dzīvo pēc saviem likumiem, taču var būt viegli manipulējami, jo metīsies jebkurā avantūrā, kas būs kaut mazliet saistīta ar viņu mērķiem. „B” asinsgrupas cilvēki klausa savām domām un uzskatiem vairāk nekā emocijām, tādēļ bieži vien no viņus bieži uzskata par „aukstiem” un tikai uz mērķi orientētiem.

AB tips: Moderns

Īpašības: „AB” asinsgrupas cilvēkiem piemīt īpašības no abām spektra pusēm, padarot viņus ļoti elastīgus. Viņi ir ļoti kaislīgi savās avantūrās un uzskatos, taču viņi alkst arī atzinību no cietiem ( kas nereti rada konfliktus). Viņi neiebilst būt par komandas spēlētājiem un izpalīdzēt kādam, kamēr vien tas notiek ar viņu pašu nosacījumiem. „AB” asinsgrupas cilvēkiem nereti ir interese par mākslu vai metafiziku, kur izpaust savas domas un uzskatus citiem novērtējamā veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru