Izvēlies vienu lapu, un izlasi šī rudens ieteikumu tieši tev!

Kura no attēlā redzamajām koku lapām tevi uzrunāja visvairāk?

Ja nespēj izvēlēties starp diviem attēliem, tad ieteicams lasīt abu ieteikumus šim rudenim.

Mēs katrs vēlamies, lai šis rudens būtu saudzīgs pret mums, un rudens depresija mūs šogad nepiemeklētu. Laika apstākļus mēs diži ietekmēt pašlaik nevaram, tomēr mes varam darīt tā, lai, neatkarīgi no tiem, šis periods tik un tā būtu izdevies!

1. lapa

Būs prātīgāk, ja diži neizcelsies un pārāk lielus plānus nekalsi. Drošāk būs uzturēties komforta zonā un mazliet nogaidīt. Jaunas un nebijušas lietas labāk izmēģināt pašās gada beigās.

2. lapa

Neskatoties uz to, kā rudens ir iesācies, tu viņu vari pavadīt diezgan labi. Vienatne nebūs tavs labākais draugs, tāpēc noteikti dodies iepazīt jaunus cilvēkus!

3. lapa

Rudens pret tevi var būt īpaši bargs, tāpēc parūpējies par savu labsajūtu un veselību! Nekontaktējies ar tiem cilvēkiem, kuri ir liekulīgi un nepatiesi!

4. lapa

Tavs rudens solās būt piedzīvojumiem bagāts, ja vien neizlemsi sēdēt mājās un turpat kurnēt. Dodies piedzīvojumos un noteikti izmēģini kaut ko jaunu! Ja iespējams, tad ceļo!

5. lapa

Lai šis rudens tev patiešām būtu izdevies, labāk būs, ja dosies simpātijas meklējumos. Šajā periodā ir vērts padomāt arī par esošajām attiecībām, un saprast, cik laimīgs tu ar šo cilvēku patiesībā esi!

6. lapa

Īsteno tās ieceres, kuras jau sen esi vēlējies piepildīt! Šis ir ideāls laiks sapņu realizēšanai un tālāku plānu kalšanai. Nepadodies!

7. lapa

Uz neko daudz tu neceri, tāpēc, visai ticams, ka neko daudz arī neiegūsi. Tomēr, labā ziņa ir tāda, ka vismaz nesaskarsies ar vilšanos. Velti šo laiku pašizaugsmei!

8. lapa

Tu pavisam noteikti nevēlies būt tāds, kā citi. Un tev tādam it nemaz nav jābūt. Celties izcelties no pelēkās masas. Nebaidies darīt to, kas tev patiešām patīk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru