Rudens randiņu idejas – Ko šoruden sagaida katra zodiaka zīme?

Lapām paliekot sarkanām un laikam kļūstot vēsākam, ikviens vēlas būt tuvāk siltumam un mīļumam.

Bet drēgnums aiz loga nenozīmē, ka arī attiecībās var ienākt rutīna un aukstums. Kā uzšķilt uguntiņu šoruden? Uzzini.

AUNS: Klusas naktis pie kamīna sveču gaismā garlaiko Aunu līdz nāvei. Aunam ir nepieciešams azarts un adrenalīns – jo tas sev līdzi nes romantiku, kas Aunam nepieciešama. Sporta spēles, izklaides dabā vai atrakciju parka apmeklējums – to sagaida Auns!

VĒRSIS: Vērsis, lai cik neticami tas šķistu, dod priekšroku tradicionālām vērtībām. Izjādes ar zirgiem gan jūru, pikniks rudens lapu ielokā, vakars pie tējas krūzes, kad ārā līst – Vērsim ar to pietiks.

DVĪŅI: Inteliģentie Dvīņi allaž interesējās par to, kas notiek pasaulē, tādēļ stundām garas un pamatīgas diskusijas ir viņu gaumē. Politiskās publiskās diskusijas, lekcijas vai inteliģenti pasākumi – Dvīnis būs laimīgs par tādām izklaidēm. Turklāt, kad ārā aukstums valda, iespējas šajā jomā ir neierobežotas. Teju ikvienā Latvijas pilsētā nedēļas nogale piedāvā inteliģenti piepildošus pasākumus – Ko gan tu vēl kavējies? Uzaicini Dvīņus uz randiņu.

VĒZIS: Vēzis pavada daudz laika, rūpējoties par citiem, tādēļ viņam ir nepieciešama atpūta, kurā viņš būtu tas, par kuru rūpējās. Sagatavo karstu kakao, paņem siltus pledus un dodieties pie dabas krūts. Varbūt tieši pikniks Gaujas senlejā vai Sabiles vīna kalnos būs piemērots? Aizved Vēzi prom no atbildības – kaut uz mirkli.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru