Izvēlies vienu akmentiņu un uzzini, ko tas atklāj par tavu tuvāko nākotni

Apskati šos sešus akmeņus un, ilgi nedomājot, izvēlies to, kurš tev patīk vislabāk. 

Testa rezultāts atklās ko interesantu par tavu tuvāko nākotni un to, kā turpmāk tev būtu ieteicams rīkoties. Izpildi šo testu un uzzini to!

1. Opāls

Tu tiecies pēc brīvības  un vēlies aizbēgt no trokšņainās civilizācijas. Tu jūti vajadzību nošķirties no visa un atrast mieru kaut kur, kur valda tikai tavas sajūtas un domas.

2. Malahīts

Šis akmens atklāj, ka tavā dzīvē pie apvāršņa ir redzamas lielas pārmaiņas. Daudzas no tām būs saistītas ar garīgo pasauli. Iespējams, sagaidīsi pārmaiņas arī mīlestības jomā. Šis ir piemērots laiks, lai apdomātu savus lēmumus, kas ietekmē tavu dzīvi kopumā.

3. Saules akmens

Ja izvēlējies 3. akmeni, tad tas liecina par to, ka esi optimists. Tev ir ļoti spoža nākotne. Arī turpmāk velti pietiekoši daudz laika, lai absorbētu saules staru dziedējošo siltumu un nepazaudē savu saulaino dabu!

4. Mahagonijas obsidiāns

Ja tevi uzrunāja šis akmens, tava zemapziņa cenšas pateikt, ka ir pienācis laiks atteikties no veciem ieradumiem un rutīnas un sākt jaunu dzīvi. Atceries, kā tev ir paveicies un cik ļoti esi pateicīgs par visu, kas tev dots, un neļauj prātā iezagties skaudībai.

5. Hovlīts

Ja tevi pievelk šis akmens, atver prātu vēstījumiem no “citas pasaules”. Šie vēstījumi var nākt no kādām ārpasaulīgām būtnēm vai aizsaulē aizgājušiem tuviniekiem. Izveido savu sapņu žurnālu un pievērs uzmanību vīzijām vai sinhronitātei.

6. Dalmāciešu  jašma

Šis akmens norāda, ka tev patīk jautrība un ka tu centies dzīvi padarīt krāsaināku. Meklē jaunus piedzīvojumus un iegūsti jaunus draugus! Dzīvesprieks tev nāks tikai par labu.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru