Uzzini, kādi ir katras zodiaka zīmes skaistuma standarti!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt zodiaka zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

AUNAM izskats nav galvenais. Viņš var satikties arī ar kādu, kas vizuāli nav pievilcīgs, galvenais – laba sirds. Viņš pat smejas par tiem, kuri domā, ka izskats ir nozīmīgāks par pašu personību.

VĒRSIS nenovērtē pārāk daudz kosmētikas, mākslīgos nagus vai matus, vai plastiskās operācijas. Patīk viss dabīgais.

DVĪŅIEM patīk ieraudzīt, kad kāds uz randiņu ir nedaudz saposies un pacenties atstāt labu iespaidu ar savu izskatu. Taču būtiskākās, protams, ir sarunas.

VĒZIS ir tīrīgs un kārtīgs, ja runa ir par viņa izskatu. Viņam galvenā nav kosmētika vai kas tamlīdzīgs, bet gan vienkārša higiēna.

Lasi arī: Interesants horoskops – Padari zodiaka zīmes trakas ar vienu slepenu frāzi

LAUVA zina, ka izskats kaut kādā ziņā tomēr ir svarīgs. Pirmais ir izskats, ko pamanām, nevis raksturs. Lai vai kā, šiem zīmes pārstāvjiem tas tomēr nav pats galvenais.

JAUNAVA gaida, ka citi būs tik pat kārtīgi un organizēti kā viņš pats. Vienkārša higiēna ir būtiska! Un.. mazliet vairāk par to.

SVARI. Netīrs apģērbs, sašķēlušies matu gali, problemātiska sejas āda – tas viss viņus aizbiedēs prom,laiku pavada ar skaistiem, koptiem cilvēkiem

SKORPIONS nepavada pārāk daudz laika, lai pucētos vai vēl sazin ko. Ja kāds viņu iemīlēs, tad tikai pateicoties personībai, nevis izskatam. Izskats citos nav noteicošais, taču tas nenozīmē, ka paši nav izskatīgi.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes un dzeršana – kā uzvedas katra zīme, kad ir piedzērusies?

STRĒLNIEKI ir nedaudz nedroši par savu ārējo izskatu. Šie zīmes pārstāvji dara daudz, lai vienmēr izskatītos satriecoši!

MEŽĀZIS ir gatavs vairāk laika pavadīt ārējā izskata kopšanai tikai, lai iepriecinātu partneri. Reizēm patīk šo to izskatā arī pamainīt.

ŪDENSVĪRAM  modīgs apģērbs un pucēšanās nepieciešama tikai tam piemērotos pasākumos, bet arī viņam nepatīk pārcensties ar to visu.

ZIVĪM patīk mode, skaistums un pucēšanās. Viņam ārējais izskats ir lai savaldzinātu pretējā dzimuma pārstāvjus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru