Izvēlies vienu no šiem āboliem, un uzzini par sevi kaut ko interesantu

Ko par mums var pavēstīt āboli? Jā, tieši tā – āboli! Par jums daudz ko pastāsta tas, kādu tieši augli izvēlaties. Ko tieši par jums pastāsta mūsu šīs dienas āboli? Ielūkojieties!

Ābols Nr. 1

Jūs esat tiešs un patiess cilvēks. Jūs nekad necenšaties slēpt no kāda patiesību, lai arī kāda tā būtu. Jums nekad nemēdz būt nekādu slepenu vai ļaunu nodomu, nolūku. Noteikti nebaidāties palikt tādi, kādi esat, nekad neuzvelciet kaut kādas maskas, kas arī padara jūs par tik unikāliem cilvēkiem, spējīgiem pārdzīvot visdažādākos uzbrukumus. Laimīgus var padarīt pat vismazākie sīkumi, parasti nemēdzat dikti satraukties. Jums vislielāko baudu sagādā parasts, ciets ābols, kuru tieši jūs paši tikko noplūcāt no koka.

Ābols Nr. 2

Jums ir rotaļīgs raksturs, vienmēr esat pilni ar enerģiju. Garlaicība ir jūsu lielākais ienaidnieks, tādēļ jūsu dzīve noteikti nav garlaicīga, bet gan pārpildīta ar piedzīvojumiem un interesantiem notikumiem. Notikumu meklēšana ir jūsu aicinājums. Lai gan šādi atgadījumi atrod jūs pašus. Viss, kas šajā dzīvē ir oriģināls un neparasts, sniedz jums baudu. Jūsu ābols noteikti būs mērcēts karamelē, turklāt apbērts vēl ar šokolādes un riekstu gabaliņiem.

Ābols Nr. 3

Jūs esat ļoti interesants cilvēks. Tā uzskata visi apkārtējie, taču paši jūs domājat pavisam citādāk. Jūsos dzīvo optimisms, vēlme dzīvot un visā saskatīt skaistumu – tas iedvesmo citus cilvēkus. Viss, kas jūsu dzīvē notiek, apkārtējiem šķiet ļoti interesants. Jūs vienmēr būsiet ļoti pašpārliecināti, pat tad, ja nevienu nav jāpārliecina. Jums visgardākais būs mājās gatavotais ābolu pīrāgs – tāds, no kura nāk silts, maigs un gards aromāts.

Ābols Nr. 4

Jūs esat ļoti uzticama persona, uz kuru vienmēr iespējams paļauties. Jūsos ir retās cilvēku īpašības –

līdzsvars domās, jūtās un rīcībās. Jūs esat ļoti atturīgi, taču reizēm šī atturība mijas ar kautrīgumu. Jūs vairāk ieklausāties citos, nekā runājat, turklāt jūs tas pilnībā apmierina. Esat tik ļoti uzticami un lieliski cilvēki, ka ar jums tiešām – kaut caur uguni un ūdeni! Kāds ir jūsu gardais kumosiņš? Tasīte silta ābolu punča.

Ābols Nr. 5

Prieks – tā ir emocija, kas pārņem cilvēkus, kad viņi jūs ierauga. Jūs jau tā dzīvojat pilnvērtīgu dzīvi un jums nav nepieciešams adrenalīns. Dzīve ir skaista, un tas ir pats galvenais! Jūs lolojat un novērtējat jebko, kas pa dienu ir noticis. Pat apvainošanās jums šķiet kā kaut kas neparasts, jo jūs paši to tādu padarāt. Kopš dzimšanas mīlat priecāties par visu un saplūst ar apkārtējo pasauli. Vislielākais prieks ir visniecīgākajās detaļās. Jums noteikti visvairāk piemēroti ir ābolu plācenīši.

Ābols Nr. 6

Jūs esat ļoti asprātīgi cilvēki. Jūsu prāts ir nemitīgi dzīvs un spējat ļoti veiksmīgi uz visu reaģēt. Parasti visu saprotat jau pusceļā. Pat tad, kad neesat ļoti komunikabli, tik un tā spējat priecāties, runāt un iesaistīties sarunās. Jūs esat gan smieklīgi, gan intelektuāli – tas padara jūs par unikāliem cilvēkiem. Protams, ka jūsu dzīves mērķis nav iepatikties citiem cilvēkiem, jums dabīgi tas sanāk. Jūsu vājums? Laba ābolu vīna glāze ar nelielu siera gabaliņu.

Dalieties arī ar saviem draugiem!

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru