20. septembra dienas horoskops – Nenervozē pirms laika!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien satiksi jaunus cilvēkus, ar kuriem vajadzētu uzturēt kontaktu. Vēlāk tas noderēs. Laba diena, lai sāktu kādus jaunus, izglītojošus kursus.

VĒRSIS Diena biznesa kontaktiem un informācijas meklēšanai. Iespējams, ka uzzināsi pārāk daudz, bet tas ilgtermiņā nāks tikai par labu.

DVĪŅI Piesargies, ka šodien neatklāj pārāk daudz informācijas par sevi. Cilvēki runās aiz muguras, bet neļauj tam sevi ietekmēt – neņem vērā.

VĒZIS Būs grūti rīkoties racionāli, jo pa galvu šaudīsies pilnīgi citas domas. Neklausies ieteikumos, neklausos nosodījumos – tev ir jābūt tikai ar sevi.

LAUVA Dzīve ap tevi šodien būs jautrības pilna un ļoti interesanta. Līdzko parādīsies interese par kaut ko, uzreiz tas arī tiks attīstīts.

JAUNAVA Laba diena maziem pirkumiem, kas sagādā prieku. Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, kas liks uz pasauli paskatīties no citas puses.

SVARI Lieliski varēsi demonstrēt savas iekšējā miera saglabāšanas spējas. Padomā par to, kā tavass darbības izskatās no malas – nevari likt sev citiem bučot kājas.

SKORPIONS Uzzināsi kādu noslēpumu, kas būs ļoti uzmanīgi jāsargā – noteikti neizpaud to pilnīgi nevienam. Nenervozē pirms laika!

STRĒLNIEKS Būs jāpieņem lēmums, kas ietekmēs visu nākotni. Ir vērts ieklausīties citu padomos, lai būtu lielāka pārliecība par to, ko izlemsi.

MEŽĀZIS Būs grūti ar kādu saprasties. Ievēro distanci, nelien pārāk tuvu cilvēkiem, kuru uzticību vēl neesi ieguvis. Padomā sākumā par citiem un tikai tad par sevi.

ŪDENSVĪRS Pastāv liela iespēja, ka praktiski bez jebkādas cīņas sasniegsi plānoto. Daudz netērējies, piesargi sevi, jo gribēsies darīt visu, nedomājot par izdevumiem.

ZIVIS Centies saglabāt vēsu prātu un izvairīties no konfliktiem. Tā visvieglāk būs izbēgt no dzīves problēmām. Nostiprini savus biznesa kontaktus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru