Jūlijā dzimušie – raksturs un mīlas dzīve

Nemēdz būt tik noslēgti kā jūnijā dzimušie, kaut arī vairākas rakstura iezīmes viņiem ir līdzīgas. Dzīves mērķis – piedzīvojumu meklēšana. Jūlijā dzimušie ir apveltīti ar neizsīkstošiem enerģijas krājumiem. Savas patiesās emocijas un jūtas cenšas neizrādīt.

Nepieciešama stipra emocionālā saikne, lai nodarbotos ar seksu un tam pilnībā atdotos. Viņi parasti sniedz tādu baudu, kādu paši vēlētos saņemt. Svarīgi, lai ne tikai viņš pats justos labi, bet arī partneris. Seksam ar jūlijā dzimušu cilvēku jābūt dziļi emocionālam. Šim cilvēkam noteikti jājūtas droši, bet tiklīdz šis priekšnoteikums ir izpildīts, viņš darīs visu, lai apmierinātu partneri. Šie cilvēki lolo citus un pārliecinās, ka tie ir saņēmuši visu, kas vajadzīgs.

Jūlijā dzimušās sievietes!

Sagaidiet vīrieti, kas vienkārši vēlas, lai jūs esat un paliekat jūs pašas. Jums ir tik dāsna un draudzīga daba, ka jūs piesaistāt cilvēkus sev apkārt – gan romantiskos partnerus, gan draugus. Jums vajag (un esat pelnījuši) vīrieti, kas ir pietiekoši pašpārliecināts, lai ne tikai mīlētu jūs tādas, kādas esat, bet kurš mīlētu jūs daudz vairāk tieši tā iemesla dēļ. Esiet kopā ar cilvēku, kas nekad neliks jums būt daudz piezemētākām, lai tikai viņi justos ērti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru