Mīlestības horoskops 3. jūlijam – domā, ko runā!

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Pievērsies sev, nevis citiem. Vērts būs būt kopā tikai ar tiem, kas ar tevi ir bijuši ne tikai priekos, bet arī bēdās. Iespējams, ka tavam partnerim būs nepieciešama tava palīdzība – labāk to pašam piedāvāt!

Vērsis Ja kaut ko ļoti vēlēsies, tad pie tā arī tiksi. Pie šīs stratēģijas pieturēsies brīvie Vērši, tomēr attiecībās esošie šodien vēlēsies būt uzstājīgāki.

Dvīņi Šodien labāk mazliet atpūsties. Ja iespējams, tad dari to kopā ar mīļoto cilvēku. Nododieties sarunām par nākotni un to, kādu jūs to redzat kopā.

Vēzis Lai iekarotu kāda cilvēka sirdi, šoreiz nāksies izkāpt no savas komforta zonas. Noteikti nebaidies no riska un kaut kā nebijuša! Tas viss atmaksāsies!

Lauva Mēģini partnerim piekāpties un neizrādīt augstprātību. Atsevišķās situācijas prātīgāk būs paklusēt, nevis izteikt savu viedokli un domas.

Jaunava Diena būs aizņemta, tomēr vakarā jāatrod laiks draugiem. Aizņemtās Jaunavas šo vakaru izvēlēsies pavadīt ar mīļoto cilvēku romantiskā gaisotnē.

Svari Ja dosies ārpus mājas, tad, iespējams, ka satiksi kādu, ar kuru tev ir daudz kopīga. Padosies komunikācija, liec lietā savu šarmu!

Skorpions Klausi savai sirdsbalsij un instinktiem! Šoreiz tie tevi nepievils. Ja situācija ar kādu cilvēku šķiet aizdomīga un nepatīkama, tad atceries, ka tev vienmēr ir iespēja aiziet.

Strēlnieks Ja attiecībās saskaries ar zināmām grūtībām, tad rīkojies apdomīgi. Dusmu iespaidā nepasaki to, ko tu nedomā!

Mežāzis Šīs dienas negatīvās emocijas labāk neizgāzt uz mīļoto cilvēku, bet gan visu šo enerģiju ielikt darbos. Dienas beigās ieteicamas sarunas ar partneri.

Ūdensvīrs Dari, ko darīdams, bet mēģini izvairīties no konfliktiem. Arī tev šoreiz prātīgāk būs paklusēt. Ļauj emocijām norimt un pašam nomierināties, tikai tad runā!

Zivis Darbojoties un iesaistoties, neaizmirsti par kādu cilvēku, kurš par tevi visu laiku domā. Iespējams, ka ir vērts viņam uzrakstīt un satikties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru