Jūnijā dzimušie – raksturs un mīlas dzīve

Pasaules glābēji. Jūtīgi un gādīgi, un grib visu to labāko. Viņi nav tie, kas domā tikai vienu dienu uz priekšu.  Radoši, konstanti meklē iedvesmu un jaunas idejas.  Kaut arī jūtīgi, jūtu izpaušana sagādā problēmas.

Jūnijā dzimušie vēlas pamēģināt visas iespējamās seksa pozas, jo viņi vēlas izzināt visu, kas izzināms. Vieni no intensīvākajiem mīlniekiem. Ja vēlies, lai kāds tev stāsta ko netiklu, tad šie ir īstie cilvēki. Ja nodarbosieties ar seksu pa telefonu, jūnijā dzimušais tevi mīlēs mūžīgi. Vīrieši izbauda arī kailu fotogrāfiju saņemšanu no partnera.

Sieviete, kura dzimusi jūnija mēnesī, ir kaprīza un ļoti gudra. Visu savu dzīvi viņai ir liela piekrišana pie vīriešiem. Viņa visu viegli iegūst, tajā skaitā arī slavu un bagātības.

Kādu vīrieti gaidīt jūnijā dzimušai sievietei?

Sagaidiet vīrieti, kas vēlas būt emocionāli atvērts un neaizsargāts. Jūsu līdzcietības un jūtīguma dēļ pagātnē ir nācies būt kopā ar cilvēkiem, par kuriem nemitīgi bija nepieciešams rūpēties. Lai gan ir tikai normāli būt kopā ar kādu, kas savulaik piedzīvojis dzīvē grūtus laikus, tas nav jūsu pienākums censties šo cilvēku tagad pēkšņi glābt un salabot radītos bojājumus. Jūs esat pelnījušas būt kopā ar kādu, kas ir tik pat emocionāli atvērts un neaizsargāts pret jums, kā jūs pret viņu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru