Tu rūgti nožēlosi, ja šķirsies ar kādu no šīm 3 zodiaka zīmēm

Katrs ar šķiršanos tiek galā citādāk. Daži bijušā cilvēka klātbūtnē neizpauž nekādas emocijas, bet vienatnē ļauj vaļu emocijām. 

Šķiršanās nav patīkama padarīšana, neatkarīgi no tā, cik ilgas ir bijušas attiecības.

Dažām zodiaka zīmēm ne īpaši labi padodas kontrolēt savas emocijas, bet citi to mēģina uztver vieglāk.

VĒZIS

Vēzis kopumā ir sentimentāls cilvēks, bet kas attiecas uz attiecībām, tad viņš spēj savai otrajai pusītei sniegt divkāršu mīlestību un apbrīnu. Kad attiecības starp Vēzi un viņa mīļoto cilvēku vairs nav tās labākās, šīs zīmes pārstāvis darīs visu iespējamo, lai uzturētu tās pie dzīvības.

Ja salauzīsi Vēzim sirdi, labāk lai tev būtu kāds nozīmīgs iemesls šādai rīcībai. Varbūt tas izklausās muļķīgi, bet Vēzim būs vieglāk dzirdēt, ka esi no viņa šķīries tādēļ, ka mīlestība ir zudusi nevis tādēļ, ka esi viņu krāpis ar kādu citu.

Ja attiecībās būsi neuzticīgs, Vēzis uz tevi vairs nekad nespēs palūkoties tā, kā to spēja iepriekš. Pastāv visai augsta varbūtība, ka Vēzim tu kļūsi par tukšu vietu, ja salauzīsi viņa sirdi.

SKORPIONS

Skorpions itin visu dara ar aizrautību, ja nespēj to sniegt, tad labāk vispār neko nedara. Tas pats attiecas arī uz mīlestību. Viņš iemīlas pamatīgi un tas nozīmē, ka arī nemīlēšana attiecību beigās ir “pamatīga”. Ja salauzīsi Skorpiona sirdi, esi gatavs nopelšanai, līdz Skorpionā dzimušais būs apmierināts ar panākto.

Kas Skorpiona sirds tiek salauzta, viņš par visām varītēm centīsies uzrakt īsto iemeslu, kādēļ tas noticis, tieši tādēļ labāk būtu to uzreiz atklāt, aiztaupot liekus melus. Pat tad, ja uzskati sevi par reti labu meli, tu neizkļūsi cauri sveikā.

Viņš centīsies tevi provocēt uz kliegšanu un agresiju, lai liktu tev justies tā, kā viņa tobrīd jūtas.

Lasi arī: Dīvainās lietas, ko dara katras zodiaka zīmes pārstāvis, lai aizmirstu bijušo mīlestību

STRĒLNIEKS

Varbūt it nemaz nešķiet, ka Strēlnieks varētu pārdzīvot par emocijām u nopietnu attiecību sabrukšanu, bet tieši tas notiek, kad viņš iemīlas kādā cilvēkā. Tajā pašā laikā Strēlnieks augstu vērtē personisko brīvību un neatkarību. Ja viņa otrā pusīte to saprot un ir gatava pieņemt, attiecības var izveidoties ļoti veiksmīgas.

Ja salauzīsi Strēlniekam sirdi, viņš pārvērtīsies cilvēkā, kuru tu it nemaz nepazīsti. Viņš parasti ienīst cilvēkus, kas attiecības zaudē neatkarību un kļūst otram pielipuši kā dadži, bet nonākot situācijā, kurā no viņa vēlas šķirties Strēlnieks darīs visu iespējamo, lai tas nenotiktu. Šajā gadījumā viņš pat ir gatavs zaudēt savu neatkarību.

Lai arī Strēlnieks nebūs apmierināts ar cilvēku, par kādu kļuvis pēc sirdsēstu pārdzīvošanas, viņš zina, ka būtu grūti reaģēt savādāk pēc tam, kad attiecībās ieguldīts tik daudz laika un pūliņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru