Kā ar kniepadatas palīdzību piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Dzenoties pakaļ labklājībai mēs bieži vien aizmirstam par senām, bet iedarbīgām metodēm, kas spēj pietuvināt mūs vēlamajam. Ar vieglu apvārdošanas tehniku palīdzību var piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību.

Kniepadata ir universāls priekšmets, kas atradīsies mājās katrai saimniecei. Ar tās palīdzību var nodrošināt sevi un savu māju no negatīvas enerģijas, pasargāties no noskauduma vai lāsta. Apvārdošana un rituāli ar kniepadatu palīdzēs piesaistīt dzīvē veiksmi un labklājību.

 

 

Apvārdošana ar kniepadatu: veiksmes piesaistīšana

Pusnaktī paņemiet vismazāko kniepadatu un atrodiet vietu, kur varat būt viens. Uzlieciet kniepadatu uz tīras salvetes un aizdedziniet sveci. Norunājiet vārdošanas vārdus:

Maza kniepadata – liela laime. Apvārdoju aso galu uz veiksmi, trulo – uz atbrīvošanos no problēmām. Kniepadatu sev līdzi nēsāju, nevienam nesaku. Piesaistu dzīvē labklājību”.

Uzpiliniet uz tās pāris pilienus sveču vaska un atstājiet līdz rītam. Pēc tam notīriet vasku, bet kniepadatu piespraudiet pie apģērba citiem neredzamā vietā.

 

 

 Apvārdošana ar kniepadatu: piesaistām finansiālu labklājību

Jums būs nepieciešama neīsta papīra nauda, kas ir izdrukāta vai iegādāta suvenīru veikalā. Paņemiet zelta krāsas kniepadatu, ielieciet to svētajā ūdenī uz pāris minūtēm, pēc tam piespraudiet tai maksimāli iespējamo naudaszīmju skaitu. Ir ļoti svarīgi, lai kniepadatu varētu aiztaisīt. Norunājiet rituāla vārdus:

“Kniepadata asa un šiverīga, naudiņu atrada, sev paņēma. Stingri tajā ieķērās, pie manis ar peļņu atgriezās”. 

Šo amuletu, ka piesaista finansiālu labklājību, nepieciešams novietot blakus īstajām naudaszīmēm, lai naudas enerģija sazinātos ar talismanu. To var nēsāt sev līdzi, vai arī nolikt tādā vietā, kur jūs glabājat savus ietaupījumus.

 

 

Apvārdošana mīlestības piesaistīšanai

No sarkana auduma izgrieziet divas sirdis un uz tām uzrakstiet savus un sava mīļotā iniciāļus. Ja mīļotā nav, tad vienkārši vēlamā partnera sirdij uzrakstiet “līgavainis”. Aizdedziniet sarkanu sveci un nolieciet to uz savām sirdīm.  Ar atvērtu kniepadatu izvelciet cauri sveces liesmai, runājot vārdošanas vārdus:

Uguns deg spilgts, kā vasaras laiks, karsts. Ievietoju sirdī patiesu mīlu, tīras jūtas. Kniepadatu saspiežu, gaidu drīzu tikšanos. Modīsies nepārvaramas simpātijas, būs ilga dzīve ar abpusēju mīlestību”. 

Saspraudiet sirdis ar neatdzisušu kniepadatu un uz nakti nolieciet zem spilvena. Ja jums būs labs sapnis, tad gaidiet drīzu tikšanos ar mīļoto. Ja sapnis ir miglains, tad pēc trīs dienām rituālu atkārtojiet.

Piesaistīt dzīvē labklājību var arī ar citu rituālu palīdzību, tomēr atcerieties, ka savtīgums un skaudība nav labākie maģijas ceļabiedri. Nekādā gadījumā nedrīkst lūgt labklājību, kas ir saistīta ar citu cilvēku sāpēm un ciešanām, savādāk bumeranga likums var pavisam ātri un skaisti atgriezt jums citu cilvēku emocijas. Novēlam jums veiksmi, un neaizmirstiet nospiest pogas.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Kaut kā savādi . Runa iet par KNIEPADATU ,bet
    bildē parādīta SASPRAUŽAMĀ adata ,tautā saukta arī par DROŠĪBAS adatu !
    Kniepadatas lieto šuvējas lai saspraustu kopā piegrieztos auduma gabalus pie uzlaikošanas .
    Kniepadatas lieto arī lai saspraustu un noturētu
    kreklu piedurknes ,u.t.t.
    Tā kā nevajag mālēt velnu kurš nemaz nav !

Pievienot komentāru