VID ģenerāldirektore: mums ir vajadzīgs pastāvīgs Muitas pārvaldes vadītājs

Valsts ieņēmumu dienests (VID) ir izsludinājis iekšējo pretendentu savstarpējo izvērtēšanu (turpmāk – konkurss) uz VID ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora amatu.

Šis konkurss bija viens no pirmajiem jaunieceltās VID ģenerāldirektores Ievas Jaunzemes plānotajiem darbiem, jo tik nozīmīgai VID darbības jomai kā muita ir nepieciešams pastāvīgs un uz jomas attīstību orientēts vadītājs.

VID ģenerāldirektora vietniekam muitas jomā, Muitas pārvaldes direktoram ir jāīsteno muitas politika, jāplāno Muitas pārvaldes darbs un attīstības pasākumi, jāpilnveido muitas darba metodes, jāveicina kvalitatīvs un ātrs muitošanas process, jāsadarbojas ar citām radniecīgām iestādēm un organizācijām gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī jāveic citi amatam noteiktie pienākumi.

Lēmums sākotnēji rīkot šādu konkursu ir pieņemts, lai primāri sniegtu izaugsmes un profesionālās pilnveidošanās iespējas zinošākajiem un pieredzes bagātākajiem iestādes darbiniekiem ar pārliecinošu redzējumu par jomas prioritātēm un attīstību.

Konkursam var pieteikties līdz šī gada 19.martam.

Kā zināms, kopš 2015. gada 8. oktobra par VID ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora amata pienākumu izpildītāju bija iecelta Ingrīda Gulbe-Otaņķe.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru