Kāds katrai zodiaka zīmei būs pēdējais vasaras mēnesis? Horoskops augustam

 

Jaunava

Ieceres realizēsi tikai tad, ja veiksmīgi spēsi pielietot savas komunikācijas prasmes un ik pa laikam likt lietā savu šarmu un harizmu! Vēlēsies kritizēt un aizrādīt, taču šoreiz tam nebūs vietas! Mēģini rast citu taktiku, ja vēlies attīstīties un pilnveidoties! Tā vietā, lai izteiktu savas domas, pamēģini to noklusēt un pateikt ko labu – vai nelikties ne zinis!

Svari

Šis gads tev ir nesis daudz pārmaiņu, padomā, cik tālu jau esi ticis un turpini kāpt uz augšu! Augusts sola daudz jaunu pārbaudījumu – gan darba ziņā, gan privātajā dzīvē. Sapratīsi, ka ir cilvēki, kurus tu nevari mainīt. Kad vēlies, lai apkārtējie mainītu savu attieksmi, paskaties uz sevi un pamaini savu!

Skorpions

Nekoncentrējies uz apkārtējo cilvēku nepilnībām, bet gan dari visu, lai pats pilnveidotos! Padomā, kas ir tas, ko tu pats sevī vari mainīt, pirms nosodi apkārtējos! Piemērots laiks ceļošanai, gūsi jaunus iespaidus un iedvesmosies kļūt par labāku cilvēku. Var nākties dzirdēt vairākus vērtīgus padomus no citiem, gūsi vairākas vērtīgas atziņas. Augusts ir piemērots, lai meklētu iedvesmu un pašizglītotos.

Strēlnieks

Mēģini saprast, cik daudz tev vēl ir jāizdara, lai sasniegtu visas savas ieceres. Iespējams, ka neesi strādājis maksimāli daudz, taču atceries – atpūsties un pabūt vientulībā arī ir ļoti nepieciešams. Nostiprini attiecības ar savu otro pusīti!  Visai noderīgas var būt konsultācijas ar zinošiem cilvēkiem, tāpēc saspicē ausis un ieklausies viņu sakāmajā!

Mežāzis

Jutīsies kā septītajās debesīs, būsi daudz paspējis paveikt un sasniegt pa šo laiku – taču nesēdi uz veciem lauriem, jo iepriekšējos darba augļus nevar plūkt mūžīgi!

Būs pašam sevi jādisciplinē un jārod motivācija, lai turpmāk strādātu labāk un vairāk. Necenties nevienam iepatikties, parādi raksturu un attieksmi.

Ūdensvīrs

Mēneša pirmajā pusē būsi bezrūpīgi noskaņots, nevēlies diži iespringt un domāt par darba jautājumiem, taču mēneša otrā puse sola vairākus pārdzīvojumus un pat stresu. Tomēr, tad, kad viss būs cauri, tu jutīsies gandarīts, ka tas ir aiz muguras. Tikai pacietību!

Zivis

Vēlēsies nodoties romantiskām nodarbēm un vairāk laika pavadīt ar savu mīļoto cilvēku. Šis ir ideāls laiks, lai plānotu pārsteigumus citiem un nostiprinātu attiecības ar apkārtējiem. Neslinko, bet gan ļaujies radošām idejām un to realizēšanai! Pēdējais vasaras mēnesis ir jāizbauda no sirds, tāpēc neaizmirsti arī pa nelielu paceļošanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru