Kāju forma – ko tā var pastāstīt par tavu raksturu?

Kuram tipam atbilst tavas kājas?

A tips

Šādas kājas atrodas ļoti tuvu novietotas viena otrai, to starpā ir tikai viena sprauga, kas sākas no potītēm un beidzas kaut kur ikru vidusdaļā. Sabiedrībā valda diez gan plašs uzskats par to, ka – jo mazāka sprauga kāju starpā, jo ērtāk ar šādu dāmu būs gultas priekos.

Kā likums – šādas sievietes ir ļoti maigas. Viņas piesaista vīriešus tieši ar savu maigumu un sievišķību. Viņas ir arī ļoti kautrīgas. Viņām nepatīk uzņemties iniciatīvu, tādēļ dod priekšroku tam, ka vīrietis visu uzņemas uz sevis. Tas var būt ļoti bīstami attiecībām, jo lielākā daļa vīriešu attiecībās var tikt ļoti ātri kļūt nogarlaikoti. Sievietēm ar šādām kājām vajadzētu būt daudz aktīvākām.

B tips

Šīs kājas saskaras kopā tikai vienā vietā – ceļgalos. Šādām sievietēm patīk iegūt jaunu pieredzi. Viņām patīk, ka intīmajās attiecībās ir sava veida spēle. Viņas ir drosmīgas un piedzīvojumiem bagātas. Taču reizēm tik liela drosme var aizbiedēt prom vīriešus. Tieši tādēļ šādām sievietēm ir jāspēj sevi kontrolēt.

C tips

Augšstilbi ir cieši klāt viens otram, taču lielie lielakauli nesaskaras. Sievietes ar šāda tipa kājām parasti ir ļoti maigas un romantiskas. Taču, ja jūs dosiet viņai brīvu vaļu, tās pārvērtīsies par savvaļas kaķenēm.

D tips

Kājas saskaras augšstilbu augšējā daļā, ceļgalos, ikros, pie potītēm. Šī ir visizplatītākā kāju forma. Šādas sievietes gultā ir ļoti dabīgas un tradicionālas. Viņām nepatīk pārāk daudz eksperimentēt, parasti ir iecienījušas pāris konkrētas pozas. Taču, ja viņu partneris vēlas izmēģināt kaut ko jaunu, viņas noteikti to atbalstīs. Vīriešiem patīk šādas sievietes, jo viņas spēj viņam sniegt pašpārliecinātību. Starp citu, šāda veida kājas ir ļoti pievilcīgas.

Avots: betterme.guru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru