12.maijā Dārza svētki Centrāltirgū

Rīgas Centrāltirgus aicina tirgus apmeklētājus, Rīgas viesus un iedzīvotājus sestdien, 12.maijā apmeklēt pirmos Centrāltirgus Dārza svētkus.

Iestājoties siltākam laikam, ļaudis uz tirgu plūst vairs ne tikai, lai iegādātos pārtikas produktus, bet arī steidzas iepirkt krāšņumaugus, stādus, balkonpuķes un dārza aksesuārus, lai skaisti iekārtotu piemājas dārziņus, palodzes, balkonus un patīkamā atmosfērā sagaidītu vasaras sezonu.

Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iegādāties interesantus Latvijas mājražotāju un amatnieku izstrādājumus, dažādus augļkoku stādus, puķu, garšaugu un dārzeņu dēstus, kā arī nobaudīt gardas maltītes, kuras būs sarūpējušas izbraukuma kafejnīcas. Ar īpašu pasākuma laikā uz atklātas uguns tapušu 12 dārzeņu zupu piedalīsies Latgoles Golds, speciālo ēdienkarti piedāvās Roof Bar BBQ un citi kulinārijas meistari.

Jauniešu auditorijai noteikti patiks Street Food Bao Bun maizītes, bet bērniem Tatti burbuļvafeles ar saldiem pildījumiem.

Īsteni latvisku garšu varēs baudīt Kukaburra rudzupuķu maizītes un Cesvaines alus darītavas stendā.

Daugmales keramika, tekstilizstrādājumi, kūpinātas gaļas izstrādājumi, sieviešu somas no dabīgās ādas, dekupāžas virtuves dēlīši, koka karotes, gardumi un saldumi – tas viss vienuviet Centrāltirgus Dārza svētkos!

Mājražotāju un amatnieku tirdziņš apmeklētājiem būs atvērts no plkst. 8:00-18:00.

Visas dienas garumā skanēs jautra dzīvā mūzika, par kuru gādās muzikanti no grupas Atspulgs.

Uz tikšanos Centrāltirgus Dārza svētkos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru