Karmiskais horoskops oktobrim – ko šajā mēnesī noteikti nevajadzētu darīt?

LAUVA

Pirms stāsti par saviem plāniem, parūpēies, ka par tiem dzird īstie cilvēki! Nevajadzētu izpaust lieku informāciju skaudīgiem un nelabvēlīgiem cilvēkiem!

JAUNAVA

Gribēsies ar sevi palielīties un palepoties. To labāk gan nedarīt! Apkārt ir daudz vairāk skaudīgu cilvēku, nekā jums liekas. Ieturiet distanci ar vecām paziņām!

SVARI

Izvairieties no sarunām ar vecām tantiņām! Nomestu naudu no zemes arī labāk necelt! Būtībā visai riskants periods tikt nolādētiem. Aizsardzībai nēsājiet kādu talismanu!

SKORPIONS

Pirms runā – pārbaudi faktus! Ļoti iespējams, ka tā informācija, kas jums ir ienākusi, nemaz nav patiesa. Par ļaunu nenāks ja paklusēsiet par dažām lietām. Jūsu viedoklis ne vienmēr visur ir nepieciešams.

STRĒLNIEKS

Nevajadzētu aizrauties ar izklaidēm! Pārlieku liela naudas tērēšana nebūs tas prātīgākais solis. Mēģiniet plānot savas finanses! Nekādā gadījumā neaizdodiet naudu – pat šķietami tuviem un uzticamiem cilvēkiem. Pastāv liels risks, ka to nedabūsiet atpakaļ.

MEŽĀZIS

Nevajadzētu aizrauties ar darbiem. Pievērsiet uzmanību savas veselības stāvoklim. Būtu labi, ja jūs pārbaudītu to! Ja ir aizdomas par kādu slimību, tad šis ir laiks, kad rīkoties! Noteikti neatlieciet to uz vēlāku!

ŪDENSVĪRS

Mazāk domā par apkārtējiem, un mazāk par viņiem runā. Ļoti iespējams, ka apkārtējie tevi šī iemesla dēļ aprunās – par to, ka skaties uz citiem, nevis pats uz sevi! Labs laiks pašattīstībai. Ieteicams uzsākts jaunus hobijus.

ZIVIS

Ja tevi ir piemeklējušas ķildas ar tuviniekiem, tad vismaz mēģini ilgi neturēt ļaunu prātu. Ģimene ir un paliek ģimene! Un par savām problēmām ārpus tās nevajadzētu runāt!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru