Piesargieties! 3 Zodiaka zīmes, kurām oktobrī nāksies saskarties ar nelaimīgu mīlestību

Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

 

MEŽĀZIS

Tavs mīļotais cilvēks var mēģināt tevi pierunāt uz trakām lietām un idejām, šoreiz tev būs jābūt tam cilvēkam, kas otru mazliet notur pie zemes. Brīžiem liksies, ka zaudē realitātes sajūtu, tomēr attiecības nedrīkst drastiski ietekmēt tavu karjeru. Tu nedrīksti aizmirst par saviem pienākumiem mīļotā cilvēka dēļ.

Ja esi brīvs, tad visai iespējams, ka tās attiecības, ka šajā periodā izveidosies, ātri vien izjuks. Būs pamatīgi jānopūlas, lai tās izdotos, toties kaut kas dārgs tev būs jāupurē pašam no sevis.

 

DVĪŅI

Šis daudziem Dvīņiem būs šķiršanās periods, tāpēc, pirms šī nozīmīgā soļa speršanas, jums ir jābūt pilnībā pārliecinātiem par savu lēmumu. Turklāt, tas jādara pēc iespējas saudzīgāk. Neizvēlieties periodu, kurā jums ir īpaši saspīlējumi – tas partneri var izsist no līdzsvara.

Ne visi šķirsies, bet daudziem šis būs pārbaudījumu laiks, un tikai stiprākie pāri tam tiks pāri. Sargājiet sevi un savus mīļos, novērtējiet viņu pūles!

Ja esi brīvs, tad šajā periodā jaunas attiecības labāk neuzsākt, ja nu tomēr sanāk, tad tās nekādā gadījumā nevajadzētu sasteigt ar tūlītēju kopdzīves uzsākšanu.

 

ŪDENSVĪRS

Jaunu attiecību veidošana šajā periodā ir visai riskanta – augstas izredzes tikt atstātam ar salauztu sirdi, un tas noteikti nav tas, ko tu vēlies. Šajā mēnesī mēģini būt piesardzīgs, mēģini izprast citu nodomus pret tevi. Varbūt, ka kādu nemaz neinteresē ilgstošas attiecības, bet vien tāda paspēlēšanās ar jūtam? Būt mazliet atturīgam būs labāk, nekā strauji mesties notikumu virpulī.

Ja esi attiecībās, tad šis periods jums būs visai neitrāls. Mēģiniet vairāk laika veltīt savai otrajai pusītei un vērot jūsu abu veselību. Iespējams, ka šis ir labs laiks kāda jauna un veselīga hobija vai dzīvesveida uzsākšanai?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru