Ko zodiaka zīmēm sagatavojis 2019. gads?

Gūt panākumus it visā jums šajā gadā palīdzēs cerība, tiekšanās uz mērķiem, godīgums, rūpes un cieņa. Katram Zodiaka zīmes pārstāvim ir nepieciešams izkopt tikai un vienīgi savas labākās īpašības.

ZEMES STIHIJA

Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem šajā gadā ir vislielākās izredzes gūt panākumus. Jūs piederat zemes stihijai, kas nozīmē to, ka 2019. gadā jūs būsiet prioritāte. Lai sasniegtu panākumus un labklājību, katram no jums pilnīgi noteikti nāksies kārtīgi pacensties un visiem spēkiem censties saglabāt savu nevainojamo reputāciju. Astrologi jums šajā gadā rekomendē pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu ģimeni.

UGUNS STIHIJA 

Auniem, Lauvām un Strēlniekiem klāsies nedaudz grūtāk, jo šo zīmju stihija ir pilnīgs pretstats zemes stihijai. Tas nozīmē to, ka jums šajā gadā vajadzēs piestrādāt pašiem pie sevis. Jūsu temperaments būs ļoti labvēlīgs aktīvai rīcībai, tomēr saziņā ar apkārtējiem jūs esat spējīgi uz agresiju un lieku impulsivitāti. Tādas rakstura īpašības kā snobisms, egoisms un impulsivitāte šajā gadā var ar jums izspēlēt ļaunu joku.

GAISA STIHIJA 

Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem astrologi iesaka ļoti uzmanīgi attiekties pret izmaiņām, kas notiek jums apkārt. Zemes stihijai pretējā gaisa stihija ietekmēs jūsu uzmanību. Nereti jums burtiski nāksies piespiest sevi koncentrēties uz svarīgāko, lai nepazustu ilūziju un fantāziju pasaulē.

ŪDENS STIHIJA

Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm 2019. gadā ir jāattīsta savas komunikācijas spējas. Pēc astrologu domām, spēja sadarboties atnesīs jums ļoti labus ienākumus un uzlabos personīgo dzīvi. Neturiet visu sevī, pretējā gadījumā jūs neļausiet sev gūt panākumus visās dzīvēs sfērās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru