Jautrs vai garlaicīgs? Uzzini, kāds tu esi, atbilstoši savai zodiaka zīmei!

Noskaidro, vai tava zodiaka zīme ir topa augšgalā pie jautrākajām, vai tomēr topa apakšā – pie garlaicīgākajām zodiaka zīmēm! 

1. Svari

Ir viegli atrast, kur ir ballīte – mums atliek vien sekot jums. Ja runa ir par ballītēm, tad jūs esat kā dienesta suņi ar ārkārtīgi labu ožu. Taču jūs esat ļoti nenopietns cilvēks, proti, īsts vējgrābslis, tādēļ novērst jūs var pavisam vienkārši. Vienīgā problēma, kas rodas draugiem, ja viņi nolēmuši doties uz pilsētu ar jums izklaidēties – jūs ļoti ātri pazūdat, un brīdī, kad jūs kāds atrod, esat pabijuši jau trīs citās ballītēs.

2. Strēlnieks

Jūs esat bezrūpīgi un vienaldzīgi, jautri un smieklīgi, jūs var ļoti viegli nogarlaikot, bet paši nekad neesat garlaicīgi. Jūs atrodaties nemitīgā kustībā – ballītē ierodaties paši pēdējie un vieni no pirmajiem dodaties prom, jo jums vēl jāpaspēj pagūt uz simts citām vietām. Ballītes jūs piesista kodēm uguns, kas patiesībā nav pats labākais salīdzinājums, ņemot vērā to vienu ballīti, kurā aizdedzinājāt krēslo, jo ar ballīšu svecēm mēģinājāt aizdedzināt savu cigareti. Pats galvenais ir tas, ka jūs nemaz nesmēķējat, ja vien paši sevi neaizdedzināt.

3. Auns

Jūs esat tik ļoti ķerti uz ballītēm un jautrību, ka paliekat greizsirdīgi tad, ja kādam ir daudz jautrāk nekā jums. Jūsu uzmanību aizpūtis vējš, tādēļ jums ir jābūt divtik uzmanīgiem, lai jautrības laikā neizmestu pa logu āra arī savu somu. Jūs vienmēr esat gatavi visam jaunajam un aizraujošajam, ko nekad neredzat sevi darām vai pat nevarētu to iedomāties. Jums nebūt neliekas dīvaini brīvdienās braukt ballēties uz citu valsti – kas jādara, tas jādara!4

4. Dvīņi

Paskatieties tik uz sevi – ballīšu karaļi, uzmanības centri. Jums nepatīk, ja viss paliek lēns. Jūs vienmēr esat gatavi jauniem eksperimentiem, nemaz neskatoties uz iespējamām sekām. Kādu reizi aizbraucāt uz Parīzi, lai nobaudītu siera kūkas gabaliņu. Un atceraties to reizi, kad devāties kaili peldēt kruīza kuģa peldbaseinā? Un tad vēl ir virkne citu traku lietu, kuras esat darījuši, bet cilvēkiem labāk tās neatklāt.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru