Kuras zodiaka zīmes sagaida krasas izmaiņas mīlas dzīvē? 2019. gada horoskops

Lauva

Lepnās Lauvas 2019. gadā atteiksies no jebkādiem randiņiem un kavalieru kaitinošajām dāvanām. Šīs zīmes pārstāvjiem 2019. gads kļūs par pilnīgu dominances laiku viņu attiecībās. Katrs izvēlētais upuris būs viņiem “pa zobam”. Taču skrējiens pēc jaunām romantiskām izjūtās Lauvām neliks mainīt viņu privātas dzīves nostāju.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem daudz svarīgāka būs partnera uzticība un lojalitāte, nekā vētrainas attiecības un jaunas tikšanās. Stiprās un pašpārliecinātās Jaunavas jaunajā gadā nemeklēs kādu, kas spēs uzturēt viņu statusu. Viņām daudz svarīgāka būs esošo attiecību saglabāšana, attīstība un nostiprināšana.

Svari

Parasti miermīlīgie un klusie Svari visus pārsteigs. Vienmēr apslāpētās emocijas beidzot nāks gaismā. Svari pārtrauks jau esošās attiecības, uz kuru pamata izveidos jaunas, daudz noturīgākas un ilglaicīgākas.

Skorpions

Šīs zīmes smagais raksturs nākošajā gadā kaitēs viņu mīlas attiecībām. Viņu augstais pašvērtējums un egocentrisms atbaidīs jaunas attiecības. Tieši šī iemesla dēļ Skorpioniem būs pašiem krasi jāmainās, ja viņi vēlas kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē. Iemācieties piedot nepilnības un neveiksmes, parādot, ka esat pacietīgi un diplomātiski.

Strēlnieks

Nākošais gads personīgajā dzīvē Strēlniekiem solās būt ļoti kvēlojošs. Mīlas frontē šis gads solās būt pilns ar īslaicīgām attiecībām un sāpīgām šķiršanām.  Īpaši pārpildīta būs mākslas jomā strādājošo cilvēku dzīve.

Mežāzis

Uz citu zodiaka zīmju fona, Mežāzim neies viegli. Lai jaunais gads personīgajā dzīvē būtu tiešām izdevies, viņiem būs jāpievērš pastiprināta uzmanība ārējam izskatam. Pievilcīgs ārējais izskats palīdzēs nepazust pūlī, izceļot savus dotumus un noslēpjot nepilnības. Ieguldītās pūles nebūs veltas, jo Mežāzis jauno gadu pavadīs interesantās tikšanās un romantiskās uzvarās.

Ūdensvīrs

Viņiem nākošais gads tiks pavadīts ģimenes lokā. Daļa Ūdensvīru attīstīs jau esošo ģimenes savienību, bet citi izveidos jaunu. Aktīvie un komunikablie Ūdensvīri ātri un viegli veidos romantiskas attiecības, tik pat ātri tās arī pārtraucot. Viņi pavadīs šo gadu jauna dzīves partnera meklējumos, lai nodibinātu ģimeni.

Zivis

Aukstās Zivis iegūs lielisku iespēju savu dzīvi izdaiļot pavisam jaunās krāsās. Viņu personīgajā dzīvē notiks krasas izmaiņas. Viņi būs saistīti ar negaidītām tikšanām, kas notiks vasarā, un pilnībā izmainīs viņu pasauli. Jaunajā gadā Zivis iegūs jaunu, viņiem netipisku un unikālu otro pusīti.

Iesaki šo rakstu citiem!