4 Zodiaka zīmes, kuras apveltītas ar ļoti asu mēli

Ir neskaitāmi cilvēki, ar kuriem nav vēlams strīdēties, uzsākt kādas diskusijas, iemantot viņu antipātijas vai vēl trakāk – kļūt par viņu ienaidniekiem.

Astrologi nosaukuši piecos zvaigznājos dzimušos cilvēkus, kurus strīdā uzvarēt nav iespējams, turklāt viņi ir arī vēl atriebīgi.

Strēlnieks

Viņš ir skaļš, bezrūpīgs, enerģijas pārpilns, mazliet barbarisks, nepazīst emocionālās robežas un neatzīst ētiskās normas. Strīdēties ar viņu ir bezcerīgi – viņš jūs spilgti un skaļi pazemos visu acu priekšā, kas viņam nesagādās ne mazākās pūles. Viņš ir pārrunu meistars un labi zina, ko atbildēt cilvēkam, kas veikalā “ielien” bez rindas, ko atbildēt nekaunīgam pasažierim, kas autobusā uzgrūžas virsū un ko atbildēt priekšniekam, ja viņš liek strādāt ilgas virsstundas.
Viņš ir runas un situāciju meistars. Viņš ātri iegūst publikas uzmanību, ātri orientējas apstākļos un vienmēr ieņem sev visizdevīgāko pozīciju. Viņa ierocis ir vārds.

Skorpions

Skorpioni, kuru “riebeklības” slava iet pa priekšu viņiem pašiem, ir tikpat veikli sarunās un asprātībā. Skorpions nekad nepieļaus uzbrukumus “no malas”, viņš tik strauji nogriezīs šo tematu pašā saknē, ka jūs noteikti nožēlosiet, ka vispār mēģinājāt kaut ko sacīt.
Gados jauni Skorpioni uz apvainojumiem reaģē ātri un asi, aizvainojot pāridarītāju un nereti arī izsmejot. Skorpioni, kam ir jau bagāta dzīves pieredze, dara to taktiskāk: izpēta savu pāridarītāju, analizē viņa vājās vietas, izdomā pateiktā sekas un tikai tad izlemj, ko ar viņiem darīt. Pieauguši Skorpioni nekad neiesaistīties strīdos bez vajadzības, tas nav viņiem raksturīgi.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru