Kuras zodiaka zīmes visvairāk mīl “ieraut pa čarkai” ?

6. vieta – Jaunava
Vidējo pozīciju žūpības horoskopā ieņem Jaunava – tie paši klusie “alkāni”, par kuriem saka: nekad nebūtu domājis! Tāpēc jau arī nedomāji, ka Jaunavas līdz pat pēdējai robežai saglabā kontroli pār sevi un veiksmīgi izliekas, ka nekas briesmīgs jau nenotiek, tikai nedaudz laba vīna. Lai gan patiesībā dzer Jaunavas tikai ar vienu mērķi: kaut uz mirkli beidzot zaudēt to sasodīto paškontroli!

5. vieta – Vērsis
Vērši vispār par to neuztraucas: maigas attiecības ar zaļo pūķi sāk jau agrā jaunībā, momentā iemīlas uz visu dzīvi, bet tālāk dzīvo mīlestībā un saticībā, kamēr abstinences sindroms tos šķirs, tomēr tad jau gan uz visiem laikiem. Jo atliek Vērsim pāris reizītes pamocīties episkās paģirās ar vemjamo bļodiņu pie gultas, ātrās palīdzības saukšanu un domām no sērijas “kāpēc es nenomiru vakar!”, kad viss arī beidzas. Āmen un cauri! Vairāk Vērsis nedzers, tāpēc ka aprobežoties ar pāris aliņiem viņam nozīmē randiņu beigt divus soļus no gultas. Neizturami!

4. vieta – Strēlnieks 
Līdz līderu trijniekam pavisam maz pietrūcis Strēlniekam, pašam laimīgākajam žūpam visa horoskopā: alkoholu viņš mīl ar sirsnīgu, uzticīgu mīlestību, tas atbild ar to pašu. Strēlniekam iedzeršanai nav vajadzīgs iemesls, jo kāds gan tur iemesls, ja ir garšīgi un jautri? Cita lieta, ka dabas dotā lieliskā veselība neļauj Strēlniekam tā vienkārši nodzerties, un viņi var ballēšanos pārtraukt jebkurā brīdī. “Bet mans vectētiņš pārtrauca dzert deviņdesmit gadu vecumā, un nekas!” Vectētiņš bija Strēlnieks, to var pateikt, neskatoties kalendārā.

3. vieta – Svari 
Bronzas medaļa pienākas Svariem, kuri dzer nevis priekam, bet lietderīgumam. Alkohols, kā viņi paši uzskata, nāk par labu viņu trauslajai dvēselei, kas ik dienu cieš no šīs pasaules nepilnvērtīguma. Klunkšķošās ikdienas biļetes iegāde uz Iekšējo Vienradžu karaļvalsti Svariem ir obligāts rituāls. Ja šo iespēju Svariem laupīsi, viss būs Ļoti Slikti. Bet ne uz ilgu laiku, jo manīgie Svari atradīs izeju no situācijas. Runā, ka kāds no viņiem pat ūdeni vīnā iemācījies pārvērst. Mēs neapšaubām šīs horoskopa zīmes īpašās spējas!

2. vieta – Auns
Sudraba medaļu iegūst Auns – dzimuši alkoholiķi simtajā zvaigžņu paaudzē. Auns, kurš nav piemeties līdz pelītēm par godu 8. Klases izlaidumam, bet līdz augstskolas beigšanai nav izpelnījies otro alkoholisma pakāpi (ar kuru visumā sirds jeb, citiem vārdiem, kuru baudīs) – vispār nav Auns. Tādu Aunu dzemdību namā kāds droši vien samainījis pret godīgo Mežāzi.

1.vieta – Dvīņi
Dvīņiem, kā zināms, ir daudz trūkumu, kas pastāvīgi nomaina viens otru. Bet iedzert gan viņi visi grib kopā. Kolektīvi. Te arī mūsu bērnības galvenais šausmu stāsts: “Nedrīkst dzert vienatnē, citādi nodzersies!” Tā, protams, nav patiesība, bet salti meli – vienatnē dzert var pilnīgi nesodīti. Dvīņi nodzeras nepavisam ne šī iemesla dēļ: viņiem vienkārši vienmēr viss ir līdzi. Ne tikai blašķīte ugunsūdens, bet arī lielisku pudeles brāļu (katrs esam vismaz divi!) sabiedrība. Patīkami iedzert ar gudriem cilvēkiem, vai zināji? Un, sakot atklāti, grēks tik labā kompānijā nenodzerties!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru