Multfilmu varoņu horoskops: kuram atbilst tava zodiaka zīme?

Ja kādreiz esi domājis, kurš multfilmu varonis vislabāk raksturotu tevi, tad tagad tu to vari noskaidrot!

Ikviens noteikti zina, kas ir Homērs Simpsons, Zirnekļcilvēks, Betmens un pārējie. Noskaidro, kurš multfilmu tēls tevi raksturo vislabāk! Ar humora devu!

 

Auns: Ziedīte

1

Ziedīte ir detektīvmeitene, kas savu māsu vidū ir līdere. Tāpat arī Auns nav sekotājs, bet gan līderis. Nereti mēdz ātri sadusmoties, bet tik pat ātri arī nomierinās.

Vērsis: Homērs Simpsons

2

Vērši mīl savas ģimenes, arī Homērs mīl savu ģimeni, lai arī cik dīvaina tā nebūtu. Daudzās Simpsonu sērijās viņš ir mīlošs tēvs un labs vīrs. Par spīti tam, slinkums viņu attur no kļūšanas par ideālu tēvu un vīru. No visām zodiaka zīmēm Vērsis ir visuzticamākais draugs. Gluži kā Homērs, kuram ir trīs draugi Lenijs, Karls un Bārnijs. Viņš satiekas ar draugiem un stāsta viņiem, ko domā, kā arī uzklausa viņus, kā jau labs draugs.

Dvīņi: Deksters (Dekstera laboratorija)

3

Gudrs un zinātkārs. Nereti vienaudžu vidū izceļas ar labākām zināšanām, turklāt viņš diezgan ātri spēj iemācīties jaunas lietas.

Vēzis: Zirnekļcilvēks

4

Vēži mīl savas ģimenes un augstu vērtē ģimeni. Zirnekļcilvēks ir viens no tiem multfilmu tēliem, kurš patiesi mīl savu ģimeni, pēc tēvoča nāves viņš ir šokēts. Gluži tāpat kā Vēzis, Zirnekļcilvēks ir emocionāls, bet neizrāda to. Viņš savas emocijas slēpj aiz humora maskas. Viņš visnepiemērotākajos brīžos stāsta jokus, viņa pieeju izmanto daudzi Vēžu vīrieši.

Lai uzzinātu vairāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru