Labākais sēņu pagatavošanas veids, kas nāk no Rumānijas

Viesi parasti tās apēd pašas pirmās. Garšīgāk nekā jebkurā restorānā.

Vēlaties pamēģināt garšīgu šašliku no sēnēm? Tam jums nevajadzēs ne ugunskuru, ne tērēties restorānā. Nav nekā vienkāršāka! Nepieciešams vienkārši iemarinēt sēnes uz pusstundu, uzdurt uz iesmiņiem un izcept cepeškrāsnī.

Lūk, populārā rumāņu recepte!

Sastāvdaļas:

– 600 g šampinjoni

– 2 tējkarotes citrona sula

– 4 ēdamkarotes sojas mērce

– 1 ķekars dilles

– 1 tējkarote paprika

– 4 ēdamkarotes augu eļļa

– Sāls pēc garšas

 

Lasi arī: Izvēlies vienas no sešām durvīm, kas atklās ko interesantu par tavu raksturu

Instrukcija:

Kārtīgi nomazgā sēnes, pēc tam tās uzliek uz tīra dvieļa, lai tiktu absorbēts viss liekais mitrums. Sēnes ieliek maisā. Turpat pievieno augu eļļu, sojas mērci, papriku, sāli, citrona sulu, kā arī samaltas dilles.

Maisu aiztaisa un atstāj uz 30 minūtēm. Iesmiņus samitrina ar ūdeni, bet pēc tam uz tiem uzdur iemarinētās sēnes. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem un tajā ieliek pannu ar sēņu iesmiņiem. Cep 15 minūtes.

 

P.S. Ja jūsu viesi neēd gaļu, šī būs lieliska alternatīva!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru