Līdz 2018. gada beigām palicis pavisam maz! Lūk, kurām zodiaka zīmēm šajā periodā veiksies visvairāk

Lauva

Zīmes stihija – uguns, piešķir neatlaidību mērķu sasniegšanā, radīšanas talantu. Zīmes pārstāvji tiecās vadīt, pārvaldīt. Tāpat viņi mīl, kad viņiem pievērš uzmanību. Lauvas ir jūtelīgi, augstsirdīgi un izlēmīgi. Pateicoties ambiciozitātei un pašsavaldībai, viņi izveido dzīvē paši savu ceļu. 2018. gada enerģija dos spēku, atļaus biežāk uzvarēt, attiecīgi nostiprināsies viņu „džungļu karaļa” statuss. Beidzot radīsies iespēja tikt vaļā no pagātnes nepatikšanām. Jāatlaiž tās, koncentrējoties uz esošo brīdi. Tas ir iespējams, ja neieslīgst sīkumos un orientējas tikai uz galveno mērķi nākotnē.

Svari

Gaisa stihijas zīme. Labākās šīs zīmes rakstura īpašības – pastāvīgums, uzticamība un radošums. Viņi ir diplomātiski attiecībās, jūtīgi saskarsmē ar brīnišķo. Tomēr klātesošais gara spēks atļauj pretoties ārējām ietekmēm un uzvarēt. Viņus atšķir tiekšanās pēc harmonijas visā. Pēc smagā un haotiskā iepriekšējā gada, 2018.gada otrais pusgads atnesīs aprimšanu un mieru. Var piepildīties ar enerģiju, nedaudz atslābināties. Beidzot iestājas mierpilns dzīves posms, bez pārsteigumiem. Tomēr jāpārdomā un jāņem vērā agrāk izdarītās kļūdas.

Strēlnieks

Uguns zīmi apvelta ar enerģiskumu un harizmu. Strēlnieki tiecās izmainīt pasauli, nav vienaldzīgi pret popularitāti. Viņi ir izglītoti, ar plašu redzesloku un daudzpusīgām interesēm. Tāpat zīmes pārstāvji sekmīgi darbojas pedagoģijā un politikā. 2018.gada otrais pusgads dāvās jaunas iespējas, kuras ļaus nozīmīgi pavirzīties uz priekšu. Strēlnieki, kuri pilnībā izmantos iespēju izmainīt dzīvi, būs laimīgi. Jaunie pirmsākumi ļaus atkal noticēt nākotnei.

Un tātad šo četru zīmju pārstāvji 2018.gadā būs veiksmīgi un laimīgi. Ja starp jūsu draugiem un paziņām ir tādi, ieprieciniet viņus!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru