Lielā mīlestība ir aiz stūra! 3 zodiaka zīmes, kurām šajā nedēļā ļoti veiksies

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Tieši šonedēļ jums ir vislielākās izredzes atrast partneri, ar kuru izveidosies ilgstošas attiecības. Tomēr, tas nenotiks tāpat vien. Nāksies apmeklēt vairākus pasākumus un būt sociāli aktīvam. Dažiem Auniem savs nākamais upuris jau ir zināms, tāpēc ir pienācis laiks rīkoties!

Attiecībās esošie Auni ilgi un dikti būs gatavi diskutēt par visdažādākajām tēmām – galvenais, nonākt pie kaut kāda slēdziena!

JAUNAVA

Pievērsīsies attīstībai un sevis pilnveidošanai. Liekām muļķībām nebūs ne laika, ne arī vēlmes. Liksies, ka dzīve pamazām sāk uzlaboties.. vai uz ilgu? Tas gan ir cits jautājums.

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ vēlēsies partnerim likt šo to saprast, un arī rezultāts šai darbībai būs visai veiksmīgs. Sapratīsieties no pusvārda.

Karjeras jomā padosies viss, ko būsi iecerējis, tāpēc šis ir labs laiks, lai riskētu!

ŪDENSVĪRS

Ja iepriekš nevarēji saņemties atklāt savas jūtas kādam cilvēkam, tad tagad viss izdosies! Planetārais stāvoklis liecina par pozitīvām pārmaiņām, tāpēc šis ir labs laiks, kad izmēģināt kaut ko jaunu, un spert soli uz priekšu, lai sasniegtu sen kāroto! Būtu vērtīgi izmantot šo situāciju lietderīgi, jo tā neilgs mūžīgi.

Ja esi attiecībās, tad tev labi padosies pierunāt partneri darīt vai nedarīt dažādas lietas. Tomēr ar pārlieku manipulāciju aizrauties nevajadzētu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru