Mīlestības horoskops no 29. oktobra līdz 4. novembrim – sirds liesmo elles ugunīs!

 

Lūk, kas katru no zodiaka zīmēm šajā nedēļā sagaida tieši mīlas lietās!

Un kā ir ar tevi – vai tu esi veiksminieku vidū?

 

Auns

Ja ilgi un dikti meklēji īsto un vienīgo partneri, tad šonedēļ veiksme būs tavā pusē. Apmeklē pēc iespējas vairāk pasākumu, lai izmantotu vislabākās iespējas. Ja dosies ārpus mājas, satiksi kādu cilvēku, kas nebeidzami runās par dzīves jēgu. Cerams, ka būsi gatavs teiktajā ieklausīties!

Vērsis

Tu vēlēsies, kaut spētu savaldīt savas jūtas, tomēr šai vēlmei nav lemts piepildīties. Tev patīk dzelzs dūre, kurā tu vienmēr esi spējīgs saturēt savas emocijas. Par spīti taviem centieniem, kāds īpašs cilvēks uzzinās, ko tu pret viņu jūti. Viņš zina, ka tava sirds, patiesībā liesmo gluži kā elles ugunīs.

Dvīņi

Kāds nesens strīds ir licis jums atsvešināties, un jūs neuzdrīkstaties viens ar otru komunicēt. Ja jūs abi neesat vienaldzīgi, nāksies vien veidot tiktu pretī mīļotajam. Vienīgi runājot jūs varat atrisināt savas domstarpības.

Vēzis

Tavas domas par jūsu attiecībām var krasi atšķirties no mīļotā cilvēka domām. Meklējiet balansu un harmoniju! Zelta vidusceļu atrast šoreiz nebūs nemaz tik viegli, tāpēc tev nāksies pamatīgi piekāpties!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru