Plašs zodiakālo pāru raksturojums – vai jūsu mīla ir zvaigznēs ierakstīta?

Uzzini, kāda ir tavas zodiaka zīmes saderība ar pārējām!

Detalizēta informācija par katras zodiaka zīmes saderību ar pārējām.

Bieži vien, iepazīstoties ar jaunu cilvēku, interesanti ir uzzināt, ko par jūsu savienību (attiecībām vai draudzību) saka zvaigznes.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kuras ir lielākie kaisles un baudas giganti

Uzzini, kāda ir tavas zodiaka zīmes saderība ar citām zīmēm, kādas varētu būt šīs attiecības un kopdzīve.

 

1

Auns + Auns

Uguns zīmju apvienība nudien ir kas bezgala kaislīgs un piesātināts! Vienam no Auniem ir jāiemācās piekāpties, jo Auns pēc dabas bieži vien uzskata, ka tieši viņam ir taisnība, taču, divu Aunu attiecībās strīdēties ir kā pret sienu. Neviens otru neklausa un nepiekāpjas. Parasti tās mēdz būt sievietes, kas piekāpjas un ļauj vīrietim būt galvenajam. Savu enerģiju nevajadzētu tērēt strīdos un nenozīmīgos konfliktos, šim pārim ir jāiemācās savu enerģiju tērēt tā, lai tas atstātu kādu pozitīvu ietekmi uz citiem. Kopumā šis ir ļoti dinamisks pāris, kopā saliekto galvas un apvienojoties, var paveikt ko patiesi iespaidīgu.

Auns + Vērsis

Auns mīl brīvību un piedzīvojumus, turpretim Vērsis ir stabils. Šajās attiecībās Auna izdarības Vērsi var pamatīgi izvest no pacietības un padarīt greizsirdīgu. Auns ir visai straujš un impulsīvs, bet Vērsis dod priekšroku domāšanai un lietu nesasteigšanai. Lai vai kā, Aunam ir nepieciešams kāds, kas viņu mazliet pieturētu pie zemes, bet Vērsim – kāds, kas viņu mazliet iedrošinātu. Šajās attiecībās var sanākt tā, ka Vērsim bieži vien būs jāpiekāpjas, jo Auns parasti grib pierādīt savu taisnību.  Pat ja šķiet, ka šis pāris ir bezgala nesaderīgs pēc zvaigznēm, tad jāsaka, ka nav nemaz tik traki. Nevienas attiecības nav ideālas, Auns + Vērsis veido labu pāru tāpēc, ka viņi abi ir kaislīgi un guļamistabas dzīve ir pasakaini laba.

Auns + Dvīņi

Auna ātrais dzīves ritms diezgan labi sader kopā ar Dvīņa nepacietīgo, bet dzīvelīgo dabu. Ne vienam, ne otram nepatīk gaidīt, tāpēc šis pāris droši var virzīties kopā bez liekas domāšanas. Šim pārim neaizmirstami piedzīvojumi ir garantēti. Trakas un spontānas idejas šo savienību padara par teju ideālu. Laba saderība romantiskajā ziņā. Kaut arī šīs attiecības var būt pasakaini kaislīgas, tomēr tām ir arī savi mīnusi. Ņemot vērā faktu, ka viņiem abiem ātri vien viss mēdz apnikt, būs jāatrod dažādi veidi, kā noturēt uzmanību un interesi. Kā īstermiņa attiecības tās ir ļoti saldas un piesātinātas, bet ilgtermiņā varētu rasties sava veida problēmas.

Auns + Vēzis

Iespējama tūlītēja pievilkšanās un saprašanās. Auns ar Vēzi jūtas droši un mierīgi, turpretim Vēzi piesaista Auna pašpārliecinātība. Vēzim varētu būt grūti tikt līdzi Auna dzīves ritmam, bet Auns varētu izjust sava veida bremzēšanu no Vēža puses. Fiziskajā līmenī viss ir fantastiski, taču Auns nekad nespēs pilnībā izprast Vēža emocionālo dabu. Vēzis vēlas stabilas attiecības, turpretim Auns ir mazliet ķerts uz trakām lietām.

Lasi arī: Septiņi iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

Auns + Lauva

Viens faktors, kas norāda uz šo zīmju saderību, ir viņu abu radošās dabas. Viņi abi ir līderi, tāpēc šajās attiecībās iespējama sava veida konkurence un spriedze. Neiztiksiet bez sarunām par to, kuram ir pēdējais vārds. Īsts izaicinājums būs par galvenā lomu attiecībās, jo neviens no jums negribēs pakļauties. Gan romantiski, gan emocionāli saderīgs pāris, bet viens otram neļaus sev kāpt uz galvas.

Auns + Jaunava

Abiem šo zīmju pārstāvjiem piemīt liels enerģijas daudzums, kuru katrs tērē savām interesēm. Auns ir straujš un impulsīvs, turpretim Jaunava mēdz visu izanalizēt un pārdomāt, ar galvu pa priekšu nākotnē neskrien, viņam patīk, ka viss ir izplānots un savā ziņā arī paredzams. Auns atkal visur skrien ar saviem ragiem pa priekšu. Kaut arī viņi ir būtībā atšķirīgi, tomēr, ja spēs lauzt savus principus un piekāpties, šī var izvērsties par ļoti piesātinātu un kaislīgu savienību.

Auns + Svari

Pretpoli parasti pievelkas. Svari meklē balansu un harmoniju, kā Aunam trūkst, bet Auns ir izlēmīgs un pārliecināts, nemēdz vilcināties ar lēmumu pieņemšanu, ne tā kā Svari. Lai vai kā, sadzīvot viegli nebūs, ņemot vērā šo zīmju atšķirības, tomēr šādā veidā viņi viens otru var papildināt un daudz ko arī iemācīt.

Auns + Skorpions

Ja vēlaties, lai šīs attiecības izdodas, būs vien jāmeklē kompromisi. Abi ir ietiepīgi un dinamiski, kā arī ļoti kaislīgi. Šīm zīmēm ir daudz kā kopīga, kas bieži vien liks jums justies kā septītajās debesīs, bet brīžos, kas kaut kas nebūs kārtībā, būs sajūta, ka atvērušies elles vārti. Skorpions būdams noslēpumains, nevēlēsies, lai Auns par viņu privāto dzīvi dalās ar citiem, turpretim Auns tajā visā neredzēs neko sliktu. Auns mīl brīvību, bet Skorpions vēlas, lai viņa partneris pieder tikai viņam.

Auns+ Strēlnieks

Spēcīgā enerģija abu starpā palīdz stiprināt un pilnveidot attiecības. Strēlnieki un Auni ir mežonīgi un ļoti entuziastiski, tāpēc ir patīkami atrasties viņu sabiedrībā. Viņi ir ļoti saskanīgs pāris un tiks galā ar visu, kas viņiem stāsies ceļā. Garlaicīgas un paredzamas attiecības nav domātas šai savienībai, viņiem nepieciešama sava dzirkstelīte. Jūs esat kā radīti viens otram.

Lasi arī: Lūk, kāpēc ar Aunu nekad nav garlaicīgi, atbilstoši horoskopam!

Auns + Mežāzis

Mežāzis ir praktisks un nedaudz noslēdzies, taču Auns ir ļoti ekstraverts. Mežāzim būs grūti izsekot līdzi Auna straujajai dabai. Mežāzi ir grūti pierunāt uz Auna trakajām idejām, jo viņš ir daudz apdomīgāks, un arīdzan prātīgāks. Kaut kurā brīdī šajās attiecībās Mežāzis var sākt domāt par Auna garīgo veselību, vai vienkārši viņu uzskatīt par ķertu. Lai vai kā, darba attiecības šai savienībai solās būt veiksmīgas.

Auns + Ūdensvīrs

Šis pāris vienmēr ir gatavs piedzīvojumiem un turas kopā. Viņi izbauda viens otra sabiedrību, kamēr citi pašķiras un apnīk viens otram. Auns un Ūdensvīrs saprot un respektē arī otra privātumu un ļauj pabūt vienatnē.

Lai arī pirmā horoskopa uguns zīme un pēdējā gaisa zīme var būt labi draugi, veidot romantiskas attiecības viņiem būs grūti. Neatkarības jomā šīs zīmes ir visnotaļ vienlīdzīgas, bet ārkārtīgi kaislīgais un intensīvais Auns var būt pārlieku uzbāzīgs intelektuālajam un racionāli domājošajam Ūdensvīram. Tad vēl pastāv tāda lieta kā Auna vajadzība pastāvīgi darīt kaut ko jaunu, tā Ūdensvīram laika gaitā šķitīs arvien apnicīgāka.

Auns + Zivis

Gan Zivis, gan Auns, spēj atstāt labu pirmo iespaidu un likt sevī iemīlēties teju no pirmā acu skatiena. Kad Auns cīnās par savu labklājību un domā par sevi, Zivis uztraucas par otru vairāk kā par sevi pašu. Zivīm nepieciešama uzmanība, kuru Auns nevar sniegt Zivju cerētajos daudzumos. Auns pēc dabas ir tāds cilvēks, kas iet un dara, bet Zivis bieži vien piemeklē dažādi slinkuma uzplūdi, tas Aunam nepatiks.

2

Vērsis + Vērsis

Šīs attiecības var būt veiksmīgas, jo abi vēlēsies būt materiāli nodrošināti, un izjust otra cilvēka uzmanību. Lai arī jūs esat līdzīgi, tomēr jūs viens otru tāpat spējat papildināt un pilnveidot. Vienīgā problēma – vienveidība un grūtības saprasties ar kādu, kas raksturā ir līdzīgs pašam.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

Vērsis + Dvīņi

Dvīņi ir lieliski ideju ģeneratori, taču Vērši maz runā, bet daudz dara. Šajās attiecībās Vērsis ir lielisks Dvīņa ideju realizētājs. Taču, ņemto vērā Vērša praktisko dabu, viņam ir grūti izprast Dvīņa vēlmi pēc kā jauna un neredzēta, jo Vērsis mīl komfortu un ne īpaši labi spēj pielāgoties pārmaiņām. Ja Vērsis kaut ko nolemj, tad pie tā arī pieturas, taču Dvīņa domas var ļoti ātri pamainīties.

Šīs savienības sarunas nudien ir fascinējošas, tā vien liekas, ka viņi varētu runāt mūžīgi. Jums abiem ieteicams kopīgi doties uz dažādiem pasākumiem, kur spēsiet apmierināt savu intelektuālo apetīti.

Vērsis + Vēzis

Vērsis ar Vēzis uzreiz sapratīs, cik daudz kopīga viņiem patiesībā ir. Abi mīl ģimenes dzīvi, uzmanību, drošību. Kaut arī Vēzis ir emocionāls, viņš spēs paļauties uz Vērsi, kurš ir daudz stabilāks. Šī savienība veido ne tikai labas attiecības, bet arī lielisku draudzību. Lieliska saderība arī ģimenes dzīvei, jo abiem ir svarīgs miers un uzticība. Kā Vērsis, tā arī Vēzis, mīl romantiskas attiecības, kuras kopīgi var realizēt. Vēzi varētu aizvainot Vērša reizēm pat nepārdomātie izteicieni vai darbības.

Vērsis + Lauva

Šīs attiecības vairāk varētu līdzināties sāncensībai, kurš būs līderis un ģimenes galva. Vērsim nepieciešams, lai viņu ciena, bet Lauvai – lai viņu apbrīno. Problēma varētu būt tāda, ka Lauva vēlas visu ātri un uzreiz, taču Vērsis negrib visu sasteigt. Kad satiekaties, nepieciešams nedaudz piebremzēt, lai kaisle tik ātri neizgaistu.

Vērsis + Jaunava

Šīs attiecības mēdz būt ilgstošas un harmoniskas, jo jūs viens otru papildināt. Abiem ir nepieciešamība pēc materiālā nodrošinājuma, tāpēc ir čakli un strādīgi. Parasti Jaunavas ir tās, kuras vēlas runāt par ļoti sarežģītām lietām, taču, ja Vērsis nevēlēsies iesaistīties sarunās par to, tad Jaunava var apvainoties. Arī guļamistabā starp jums valda laba saderība. Jaunava pat ir gatava samierināties ar Vērša ietiepību, lai tikai mājās valdību miers un saticība, spēj arī piekāpties un vienkārši māt ar galvu.

Vērsis + Svari

Kaut arī sākumā varētu likties, ka šo zīmju pārstāvjiem ir daudz kopīgā, beigās tomēr sapratīsiet, ka tā nav. Šajā savienībā sarunām ir liela nozīme, taču problēmas varētu rasties kopdzīvē. Vērsim būs grūti saprast Svaru dabu un pieeju notiekošajam, viņam trūks viņa uzmanības, pat ja Svariem šķitīs, ka atdod sevi visu, Vērsim ar to būs par maz.

Vērsis + Skorpions

Pretējās zīmes, bet, kā saka – pretpoli pievelkas. Un tik tiešām, Skorpionu piesaistīs Vērša daba un pieeja katrai situācijai. Tas nereti pat ir abpusēji. Skorpiona ne elastīgums var nest pāris konfliktsituācijas sakarā ar Vērša ietiepību. Kādam vienmēr būs jāpiekāpjas. Šī savienība var izvērsties par ļoti kaislīgu vai arī beigties ar naidu uz ļoti ilgu laiku – viss atkarīgs no tā, kā sadzīvosiet. Vērsim patiks Skorpiona vēlme pēc baudas, taču ar pliku kaisli būs par maz, jo Vērsim nepieciešams izjust mīlestību un rūpes. Vērsis Skorpionam var iemācīt būt maigākam un jutekliskākam.

Lasi arī: 12 horoskopa zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

Vērsis + Strēlnieks

Viņi ir ļoti dažādi: Vērsis ar abām kājām ir uz zemes, taču Strēlnieks lidinās pa mākoņiem. Šajās attiecībās bieži vien būs jāpalauž raksturs un jāpiekāpjas, jo Strēlnieks nemēdz tik ļoti lauzīt galvu un iespringt tā, kā to dara Vērsis.

Vērsis + Mežāzis

Viņu saikne ir apbrīnojama. Mežāzis un Vērsis ļoti ciena viens otru, un viņus tiešām var saukt par dvēseles radiniekiem. Viņi tik ļoti apbrīno viens otru, ka citiem tas var likt justies neērti, tomēr ir tik aizkustinoši, ka arī citi vēlēsies tādas attiecības.

Lieliska saderība, parasti šīs attiecības ilgst ļoti ilgi, reti kad šāda savienība izjūk. Viņiem ir līdzīgs redzējums uz dzīvi, šķiet, ka viens otram ir kā radīti. Abi ir praktiski un diezgan reālistiski. Lai vai kā, Vērsis vēlētos, lai Mežāzis tomēr nebūtu tik noslēgts un vairāk atvērtos, atklājot savu iekšējo būtību pilnībā.

Vērsis + Ūdensvīrs

Ne īpaši laba saderība. Jums ir daudz kopīga, bet pietiekami daudz atšķirīga. Kaut arī esat gudri un jūsu sarunas ir bezgala iedvesmojošas, problēmas varētu būt ar saprašanos. Ūdensvīrs mīl brīvību, taču Vērsis ātri vien var palikt greizsirdīgs, pat bez redzama iemesla. Ūdensvīrs nereti var izturēties visai bezrūpīgi, kas Vērsim nav īsti saprotams.

Vērsis + Zivis

Zivis ir daudz sapņainākas par Vērsi, kurš cenšas būt reāls un objektīvs. Taču, Zivis daudz ko iemācīsies, piemēram, nedaudz nolaisties no iedomu mākoņiem un atgriezties realitātē, uz notiekošo raudzīties citādāk un neņemt visu tik ļoti pie sirds. Vērsim patiks Zivs maigā daba, viņi viens uz otru spēs paļauties. Viņi spēj saprasties teju no pusvārda, taču katram ir dažāda reakcija uz notikumiem.

Vērsis ir diezgan vienkāršs cilvēks, turpretim Zivs dabu izprast ir ļoti grūti, viņam tuvs ir filozofisks redzējums uz dzīvi, Vērim savā ziņā materiāls un praktisks.

 

 

 

Lasi arī: Saderības horoskops; Kāds ir tavs ideālais partneris?

3

Dvīņi + Dvīņi

Lieliska kombinācija, ja meklē attiecības bez nežēlīgas greizsirdības un drāmas. Dvīņi vienkārši nespēj ilgi uz kādu dusmoties. Dvīņiem ir daudz dažādu draugu un paziņu, viņi necieš vienveidību, tāpēc šādas attiecības parasti ir veiksmīgas. Dvīņi viens otram var būt ne tikai kā lieliski mīļotie, bet arī kā nešķirami draugi un domu biedri. Jāatzīst, ka ģimenes dzīvei viņi nav īpaši piemēroti, jo abi nav īsti stabili, drīzāk gaisīgi. Pirmajām attiecībām visai riskants variants, būtu labi, ja abi būtu pārdzīvojuši pirmo mīlestību un šķiršanos.

Dvīņi + Vēzis

Vēzis ir pārāk emocionāls priekš Dvīņiem – katrs uz notikumiem reaģē citādāk, tāpat arī atšķiras viņu dzīves uztvere. Šī ir laba savienība tādā gadījumā, ja Dvīņi ir emocionāli, bet Vēži – loģiski domājoši. Kaut arī pēc zvaigžņu stāvokļa šī saderība nav viena no labākajām, tomēr viņiem neūs garlaicīgi. Interesantas sarunas un gultas dzīve garantēta!

Dvīņi + Lauva

Šajās attiecībās Dvīņiem bieži vien nāksies piekāpties un izrādīt vairāk cieņas pret Lauvu. Attiecības ir gana kaislīgas, šķiet, ka pat iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Viņi viens otru spēj saprast teju no pusvārda, tāpēc ir ne tikai labi mīlnieki, bet arī draugi. Viņi ir cīnītāji, tāpēc problēmas varētu sākt rasties tad, kad katrs mēģinās izcīnīt savu vietu karjerā – šķitīs, ka ir pārāk maz laika attiecībām. Ja nu attiecības paliek garlaicīgas, tad ne Dvīņi, ne Lauva laiku velti netērē – aiziet katrs savu ceļu.

Dvīņi + Jaunava

Atbildīgā un parasti noslēgtā Jaunava pavisam citādi skatās uz mīlestību. Jebkam gatavie, pļāpīgie un nereti pat dramatiskie Dvīņi ir pilnīgs pretstats Jaunavai. Jaunavas bezjūtīgie novērojumi un ieteikumi, kurus viņa uzskata par godīgu atbildi, Dvīņiem var šķist ļauni. Jaunavas bezjūtīgie vārdi var viegli aizvainot, bet Dvīņus vai arī viņus var pārlieku nogurdināt Jaunavas pragmatiskais dzīvesveids.

Dvīņi + Svari

Šīs zīmes pieder pie gaisa stihijas, tāpēc starp tām veidojas intelektuālā saikne. Viņi spēj sazināties ne tikai ar ķermeņa valodu, bet arī saprast viens otra sajūtas un emocijas. Svariem un Dvīņiem  ir augsts inteliģences un garīguma līmenis, kas attiecības padara vēl saskanīgākas. Viņi saprotas dažādos veidos, kā arī novērtē viens otru, harmoniju un mieru attiecībās. Svarīga loma ir arī draudzībai, zināšanām un savstarpējai vienlīdzībai.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Dvīņi + Skorpions

Kamēr Skorpions attiecībās vadās pēc jūtām, tikmēr Dvīņi visu cenšas saprast ar prātu. Skorpions pēc dabas ir visai greizsirdīgs, viņš necietīs Dvīņa gaisīgumu un nepatstāvīgo dabu, kā arī viņa svārstīšanos un regulāro domu mainīšanos. Šīs drīzāk var izvērsties par īslaicīgām un kaislīgām attiecībām.

Dvīņi + Strēlnieks

Šādas attiecības parasti veidojas ātri un dabiski, jo kā Dvīņi, tā arī Strēlnieks pēc dabas ir aktīvi un visai līdzīgi domājoši. Intelektuālas sarunas par dzīves jēgas meklējumiem ātri vien liks saprast, ka šo cilvēku starpā ir nevaldāma kaisle pēc zināšanām un nezināmā izpētīšanas. Abi mīl izmēģināt kaut ko jaunu, necieš ierobežojumus un ir atvērti ļoti daudzām lietām.

Dvīņi + Mežāzis

Dvīņus piesaista Mežāža praktiskā daba, viņu vēlme darboties, lai sasniegtu savus mērķus, kas ar laiku viņu var sākt nogurdināt, par cik Dvīņi savā ziņā ir pretstats Mežāzim. Ātri vien Dvīņi sajutīsies ierobežoti, bet Mežāzis necietīs Dvīņa vieglprātību un bezrūpību. Dvīņi vēlēsies, lai attiecībās viss ir viegli, bez dažādiem noslēpumiem un nesaprotamām jūtu izpausmēm, kas Mežāzim ir tik raksturīgas.

Dvīņi + Ūdensvīrs

Viņi saprot viens otru garīgā un emocionālā līmenī, tāpēc varētu šķist, ka attiecību veidošana ilgst gadiem nevis mēnešiem ilgi, un katra diena paiet ļoti vienmērīgi. Lai arī viņi izbauda katru kopā pavadīto brīdi, viņi ļauj viens otram būt patstāvīgiem.

Šim pārim ir ļoti laba psiholoģiskā saikne, kas laika gaitā kļūst arvien dziļāka. Lai arī abas zīmes ir ļoti patstāvīgas, tas netraucē savstarpējām attiecībām. Patiesībā tas pat stiprina attiecības.

Lasi arī: 5 iemesli, kāpēc Dvīņu horoskopa zīmes pārstāvji ir visinteresantākie

Dvīņi + Zivis

Maz ticams, ka šādas attiecības var izveidoties un būtu bezgala laimīgas, jo viņiem ir pārāk dažādi raksturi. Pat ja sākumā ir izteikta saprašanās, tad ar laiku pierādās pilnīgi pretējais. Zivis nejutīsies pietiekami mīlēti, viņiem trūks uzmanības, turpretī Dvīņiem liksies, ka dara visu, kas iespējams.  Dvīņiem ar laiku apniks Zivis, liksies, ka viņi ir garlaicīgi, tāpēc Zivīm ir nepieciešams Dvīņus kaut kā pārsteigt un attiecībās saglabāt interesi.

4

Vēzis + Vēzis

Starp šiem diviem var izveidoties ļoti draudzīgas attiecības, abi divi ir ļoti saskanīgi, jo ir tik līdzīgi domājoši. Mīl atrasties mājās, kur ir siltums un drošība. Iespējama arī sava veida garlaicība, tomēr tas ir labāk par skandāliem un naida kurināšanu. Ņemot vērā Vēža emocionalitāti, viņi visai izteikti pārdzīvo katru sīkumu attiecībās.

Vēzis + Lauva

Vēzis var mācīties no Lauvas kļūt pašpārliecinātākam, bet Lauva no Vēža – parādīt arī savu jūtīgo un emocionālo pusi. Veiksmīgas attiecības, ja Lauva ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šīs attiecības var nest izaugsmi abām zīmēm teju katrā līmenī. Svarīgi, lai viens otram dotu telpu un laiku vientulībā, tā teikt, lai pārdomātu visu, kas notiek. Vēzis necietīs Lauvas izteikto vēlmi dominēt, tāpēc viņam būtu jāiemācās nedaudz piekāpties.

Vēzis + Jaunava

Kaisle un enerģija. Zemes zīme Jaunava ir visai saderīga ar ūdens zīmi Vēzi. Jaunavai grūtības sagādās Vēža izprašana visos līmeņos, jo viņš ir visai neparedzams un emocionāls, tomēr Jaunavai patiks viņa rūpes, gādība un uzmanība. Problēmu risināšana šai savienībai ir kas tiešām interesants – Jaunava ir analītiski domājošs cilvēks, toties Vēzis vadās pēc jūtām. Jaunavai būs jāiemācās mazāk kritizēt, jo Vēzis ir pārāk jūtīgs, visu ļoti ņemot pie sirds.

Vēzis + Svari

Jūs abi alkstat pēc miera un harmonijas, cenšoties visur rast zināmu balansu un līdzsvaru, tomēr problēmas šajā savienībā būs jūtamas jau no sākta gala. Svari meklē sabiedrību un izklaidi, toties Vēzis izvēlas laiku pavadīt mājās ar ģimeni.

Par ko nebūtu jāuztraucas – mīlas dzīve. Tur jūs viens otru lieliski sapratīsiet!

Vēzis + Skorpions

Dažkārt attiecības starp diviem spēcīgiem cilvēkiem nebūt neizvēršas par vislabākajām. Tomēr to nemaz nevar attiecināt uz Skorpiona un Vēža savienību. Šīs divas ūdens zīmes pārvalda spēcīgas emocijas, tomēr šķiet, ka tas viņus abus vēl vairāk satuvina.

Skorpions un Vēzis barojas viens no otra kaisles, tieši tādēļ viņi ir tik saderīgi partneri. Viņi spēj sabalansēt viens otru, radot ideālu savienību. Šīs zīmes ir uzticami partneri, kas spēj izveidot pārsteidzoši labu atbalsta sistēmu. Abiem ir vienāda morāles uztvere, kā arī viņi rūpējās viens par otru un citiem cilvēkiem.

Ūdens zīmēm raksturīga spēcīga enerģija un emocionalitāte, kas abus padara vēl saderīgākus. Pieķeršanās un līdzīgas morālās vērtības palīdz veidot ļoti kaislīgas un saskanīgas attiecības. Viņi rūpējas viens par otru un izveido ļoti spēcīgu atbalsta sistēmu, kas vēl vairāk stiprina savstarpējo saikni.

Problēmas rodas tad, kad Vēzis attiecībās atdod sevi visu, bet Skorpionam ar to ir par maz.

Vēzis + Strēlnieks

Vēzis ir romantisks, tas nozīmē to, ka Strēlnieks ātri vien viņā var iemīlēties. Strēlnieks ir godīgs, reizēm taisnību var pateikt pārāk kritiski, Vēzis to savā ziņā novērtēs, taču necietīs viņa pieeju taisnības atklāšanai, jo tā reizēm ir pārāk skarba un Vēzim neciešama.

Vēzis + Mežāzis

Mežāzis varēs dalīties ar saviem sirds dziļākajiem pārdzīvojumiem kā ne pie viena cita, jo Vēzis ir izteikts empāts. Būtība visai lieliska savienība, tiesa, nepatikšanas sākas tad, kad Mežāzis parāda savu darbaholiķa dabu, bieži vien neveltot pietiekami daudz uzmanības Vēzim, jo viņš vēlēsies izjust vairāk mīlestības un kaisles. Ir labi, ja Mežāzis ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šajās attiecībās Vēzis no Mežāža var mācīties ļoti daudz, piemēram, savaldīt emocijas, neizrādīt tik izteiktu prieku vai bēdas (kas daudzus mēdz tracināt). Bet Mežāzim svarīgs būs Vēža atbalsts un rūpes, un šim lauciņam Vēzis ir kā radīts.

Vēzis + Ūdensvīrs

Liela daļa Vēžu patiesībā ir neglābjami romantiķi, kuri vēlas absolūtu drošību un pasakām līdzīgas beigas. Iespējams, ka krietni neatkarīgākais Ūdensvīrs jutīs, ka mīlošais un dažkārt greizsirdīgais Vēzis viņu ierobežo. Tajā pašā laikā, kad Vēzis kļūst emocionāls, Ūdensvīra pieeja viņu atgrūdīs, jo viņš mēģinās racionalizēt Vēža jūtas, tā vietā, lai ieklausītos.

Vēzis + Zivis

Vēzis un Zivis ir ūdens zīmes, kurām ir izteikta emocionālā saderība. Tāpēc viņi spēj labi sastrādāties jebkurā situācijā. Katra zīme lepojas ar savu partneri, un tas laika gaitā palīdz stiprināt attiecības. Ņemot vērā to, ka gan Vēzis, gan arī Zivis ir visai intuitīvas zīmes, viņi bieži vien sapratīs ko otrs vēlas, pat nesakot ne vārda.

Vēzim varētu nepatikt tas, kā Zivis dala savu uzmanību – gan ģimenei, gan draugiem, esot mazliet sabiedriskāks. Toties Vēzis vēlēsies vairāk laika pavadīt mājās un divvientulībā.

Šī ir ļoti cieša savienība, kurā viens no otra mācās. Iespējama pilnīga saprašanās un laba sadzīve.

5

Lauva + Lauva

Lauvas perfektā otrā pusīte ir kāds, kas ir tikpat mērķtiecīgs un pārliecināts par sevi kā viņš pats. Lauvām ir raksturīgi iedrošināt citus, tāpēc šis pāris spēs motivēt viens otru jebkurā situācijā. Viņi izturēsies viens pret otru kā karaļi pret karalienēm un necentīsies taupīt uz lietām, kas abus dara laimīgus.

Viņi var būt arī lieliski labākie draugi, jo abi atrodas uz viena viļņa. Protams, tas nenozīmē, ka viņu starpā nebūs nesaskaņu. Kad abi Lauvas var būt uzmanības centrā, tad var būt arī labākie draugi, bet tad, kad šāds gods tiek tikai vienam, var sākties problēmas.

Lauva + Jaunava

Jaunava vairāk koncentrējas uz saviem darbiem un panākumiem, izvēloties mazliet klusāku vidi, turpretim Lauva dod priekšroku uzmanībai, nereti arī uztraucas par apkārtējo cilvēku domām.

Jaunavu var nogurdināt Lauvas vēlme pēc atzinības un paslavēšanas. Jaunava ir ļoti izpalīdzīgs cilvēks, Lauva ar laiku to var sākt izmantot savā labā.

Gultā Jaunava būs sajūsmā par Lauvas kaisli, taču Lauva nejutīs to pašu, jo viņam Jaunava liekas pārāk pareizs un piedienīgs.

Lauva + Svari

Viņiem ir daudz kopīgā – abi ir komunikabli, mīl sabiedrību, dalīties ar savām domām un viedokli. Šo Zodiaka zīmju savienība var nozīmēt lielisku mīlas dzīvi.

Svari ir visai mierīgi un balansu meklējoši cilvēki, kuri, ja iespējams, neiesaistās absolūti nekādos konfliktos, taču Lauva ir citādāks – mazliet drāmas, atklātu domu izteikšana acīs un nereti arī kāds skandāls.

Par spīti tam, starp viņiem ir stipra pievilkšanās, šīs attiecības var būt veiksmīgas romantiskajā un arī profesionālajā sfērā.

Lauva + Skorpions

Abi ir visai egoistiski un mērķtiecīgi, ar attīstītu gribas spēku. Skorpionu interesē mistika, viņš problēmu cenšas saskatīt tās saknē, tas Lauvu varētu mazliet biedēt, jo viņš nepievērš tik lielu uzmanību detaļām kā to dara Skorpions.

Viņi abi ir ļoti romantiski un lojāli, taču sajās attiecībās bez skandāliem neiztikt, jo, kā Lauva, tā arī Skorpions vēlēsies dominēt – kādam būs jāpiekāpjas.

Lauva + Strēlnieks

Starp šīm zīmēm veidojas ļoti kaislīgas attiecības, kurās abi pilnībā izbauda viens otra sabiedrību un mīlestību. Tāpēc viņi vienmēr spēj uzmundrināt un iepriecināt viens otru.

Šī savienība nudien ir nepārspējama – abi ir ļoti atklāti, turklāt Lauva ir tik liels retums, jo spēj paciest un izprast Strēlnieka atklāti skarbo dabu.

Lauvai patiks Strēlnieka vēlme pēc piedzīvojumiem, tas viņu iedvesmos, un padarīs attiecības vēl aizraujošākas. Tomēr, Lauvai būs jāiemācās uztvert Strēlnieka kritika maigāk, neatcērtot pretī, drīzāk ņemto to vērā kā vērtīgu padomu.

Lieliska saderība gultā.

Lauva + Mežāzis

Lauva ir īsts uzmanības meklētājs, toties Mežāzis ir pilnīgs pretstats. Nav noslēpums, ka Mežāzim lielas problēmas sagādā Lauvas dabas izprašana. Mežāzim bieži vien nepieciešams atbalsts, toties Lauva nereti ir egoistiski noskaņots, tāpēc viņam būs jāiemācās Mežāzi atbalstīt un iedrošināt.

Būtībā pilnīgi atšķirīgas zīmes, bet, nevar teikt, ka šī savienība ir neiespējama.

Lauva + Ūdensvīrs

Šīs ir pašpārliecinātas un patstāvīgas zīmes, kas labi apzinās savas vēlmes. Viņi apbrīno viens otru un labprāt izrāda uzmanību viens otram gan guļamistabā, gan ārpus tās. Viņi labprāt izrāda savu mīlestību uz āru un var kļūt skaļi. Viņiem tiek ieteikts neapslāpēt to, un, jo skaļāk, jo labāk.

Lauva + Zivis

Zivis pēc dabas nav egoistiski cilvēki, ne tā kā Lauva, tomēr Lauva ir pietiekami dāsns, lai tas iepriecinātu Zivis.

Lauvai varētu nepatikt Zivju pārlieku emocionālā un jūtīgā daba, bieži vien viņš nabaga Zivitņu var aizskart, pašam neapzinoties.

Jūs katrs uz notiekošo raugāties pavisam citādāk, taču jūs viens no otra daudz arī spētu iemācīties. Lauva varētu izprast Zivju jūtīgumu un nebūt tik kritisks.

6

Jaunava+ Jaunava

Lielākā problēma šajās attiecībās varētu būt vainas meklēšana otrā. Turklāt, gultas izpriecām, pēc idejas, būtu jābūt bezgala kaislīgam un baudāmam, vai ne? Patiesībā, ja avi partneri ir tipiskas Jaunavas, tad visai ticams, ka viņiem būs nedaudz neērti runāt par savām fantāzijām un vēlmēm gultā – vismaz sākumā. Taču, no otras puses, viņi viens otru izjūt tik labi, ka liekas ka komunikācija šajā lietā pat nav nepieciešama.

Gudra un intelektuāla savienība, kas var veidot ne tikai romantiskas, bet arī draudzīgas biznesa attiecības.

Jaunava + Svari

Viņi nesaprot viens otra iekšējo dabu un domāšanu, taču Jaunava no Svariem var mācīties kļūt mazliet nosvērtāka un uz notiekošo neraudzīties ar tik kritiskām acīm. Svari Jaunavas dzīvē ienesīs balansu un harmoniju, kuras tai trūkst. Turklāt, iemācīsies mazāk raizēties par notikumiem.

Starp šiem cilvēkiem var izveidoties visai stipra intelektuālā saikne, taču viņiem būtu vairāk jādalās ar savām sajūtām un domām, jo būs grūti izprast otra jūtas un emocijas.

Jaunava + Skorpions

Šīs attiecības ilgtermiņā svaigas un aizraujošas padarīs tieši Skorpions, taču šajā savienībā visas viņu problēmas atspoguļosies tieši attiecībās. Kā Jaunavai, tā arī Skorpionam, var rasties vēlme kontrolēt attiecības. Vienam no viņiem vienmēr būs jāpiekāpjas. Skorpionu varētu nogurdināt Jaunavas konstantā čīkstēšana un problēmu saskatīšana sīkumos, Skorpions uz to visu raudzīsies daudz vieglāk un mierīgāk.

Viņiem vienkārši jāiemācās novērtēt vienam otru un izrunāt katru problēmu, nevis noklusēt un to krāt sevī.

Šiem cilvēkiem parasti ir dažādas intereses un gaumes, kas var izraisīt visai biežus konfliktus. Ikdienas dzīve var būt pasakaini laba, līdz viņi uzduras kādai problēmai, tad gan var sākties attiecību tumšā fāze.

Jaunava + Strēlnieks

Šī savienība parasti nebeidzas ar laimīgām un emocionālām beigām. Šim pārim būs jāpārvar vairāki šķēršļi, lai kaut kas attiecības izdotos. Daudzos gadījumos šajās attiecībās trūkst saprašanās un cieņas vienam pret otru. Tomēr, Strēlnieks Jaunavai varētu iemācīt atvērties un uz notiekošo raudzīties no cita saktu punkta.

Viņiem ir lieliska savstarpējā komunikācija, un viņiem ir daudz ar ko dalīties, taču tas savā ziņā var novest viņus no patiesi romantisku attiecību veidošanas. Nereti šī savienība labāk izdodas kā vienkārša draudzība, kurā viņi viens otru papildina.

Jaunava + Mežāzis

 Šie cilvēki ir kā uz viena viļņa, jo abi nekur nesteidzas un izbauda katru kopā pavadīto mirkli. Uz šo, salīdzinoši lēno, attiecību pamata, viņi izveidot patiesu mīlestību un uzticību, kas viņu savienību padara grūtāk šķiramu. Viņi viens otram dod pietiekami daudz laika, lai atvērtos un pierastu, turklāt vērīgi klausās viens otrā. Var gadīties, ka viņiem attiecības nav primārā lieta, šie cilvēki nereti koncentrējas uz darbu un karjeru, kas viņus padara par lieliskiem darba partneriem un biznesa draugiem.  Ļoti veiksmīga savienība, laimīga ģimenes dzīve.

Jaunava + Ūdensvīrs

Jaunava simbolizē visu, no kā Ūdensvīrs cenšas izvairīties – praktisku dabu, uztraukšanos par veselību un sīkumiem, kārtību, piezemētību. Iedomājieties, kāds Jaunavai var šķist Ūdensvīrs – bezatbildīgs, haotisks un nereālistisks. Lai tiktu pāri dažādiem šķēršļiem un risinātu problēmas, būs nepieciešama racionāla pieeja un komunikācija. Lielākajā daļā gadījumu, viņiem nav pietiekami daudz jūtu ķīmijas, lai pat uzsāktu attiecības, taču nav izslēgts variants par kādu kaislīgu dēku.

Jaunava + Zivis

Šai savienībai ir daudz šķēršļu, bet neizsakāmi kaislīga mīlestība. Viņiem būs jāatrod balanss starp jūtām, emocijām, garīgām vērtībām un loģisko domāšanu. Parasti, šī nav tā savienība, kas ir ilgstoša, jo viņi savā ziņā ir pārāk dažādi, taču, ja viņi pie tā strādās un mēģinās rast dažādus risinājumus, tad šī var izvērsties arī par laimīgu ģimenes dzīvi. Jaunavai būs jāsaprot, ka perfektu attiecību veidošana ar Zivīm, var neizskatīties tāda, kādu viņa bija cerējusi. Jums ir svarīgi nojaukt visas savas ilūzijas par ideālām attiecībām, lai nenāktos vilties.
7

Svari + Svari

Svaru zīme pati par sevi simbolizē attiecības, un Svaru uzdevums tajās ir ieviest balansu un harmoniju. Divu Svaru attiecības var būt sarežģītas, par cik abiem šis “attiecību uzdevums” ir vienāds. Tomēr, ja viņi atrod zelta vidusceļu, atrod kopīgas nodarbes un katrs nododas hobijiem, tad šis var kļūt par ideālu pāri! Vienīgais, ka Svariem, esot vienam ar otru, var būt problemātiski attīstīties un augt. Nereti Svariem ir augstas prasības vai ieceres, kurām visi tomēr nevar atbilst, tāpēc ir manāma neliela spriedze. Jums ir jāiemācās pieņem vienam otru tādi, kādi jūs esat!

Svari + Skorpions

Skorpions var būt pārāk intensīvs un tam piemīt pārāka tumšā puse, kas nemaz neiet pie sirds jaukāko sarunu uzturētājiem un nekonfliktējošajiem Svariem. Skorpionam parasti ir vairāki emocionālie slāņi (to skaitā arī apslēptie), kurus gaisa zīme, emocijas intelektualizējošie Svari neizprot. Skorpions šajā gadījumā darbojas vairāk instinkta vadīts, nekā prāta.

Ja Skorpions kādam nevar uzticēties, tad tie ir Svari. Svariem ir vēlme izrādīt sevi visai pasaulei, turklāt Skorpioni ir pārāk greizsirdīgi, lai to vispār pieļautu.

Attiecības starp Skorpionu un Svariem nudien nav vieglas! Šajā savienībā katra negatīvās īpašības būs jāredz un ar tām jārēķinās visai agri.  Kaut arī gultas prieki ir lieliski, tomēr tie šajās attiecībās var būt vienīgā labā lieta.

Lai šīs attiecības izdotos, katram ir jābūt stipram individuālistam ar neatkarīgu dzīvi.

Svari + Strēlnieks

Šajās attiecībās viens no otra var ļoti daudz mācīties un ļoti daudz arī iegūt. Pozitīvi cilvēki, pozitīvas attiecības.

Lai attiecības būtu īpaši veiksmīgas, viņiem ir jāciena vienam otru,  un jāļauj darīt tas, ko viņi vēlas darīt. Nekādi ierobežojumi vai aizliegumi šajā savienībā nevar pastāvēt.

Kaut arī pastāv augstas izredzes, ka viņiem būs daudz interešu, taču, pilnīgi iespējams, ka šīs intereses var atšķirties. Strēlniekam nepatiks Svaru rutīniskais dzīvesveids, taču, ja abi pie attiecībām strādās, un vēlēsies, lai tās izdodas, tad radīs ne vienu vien risinājumu.

Lasi arī: Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Svariem

Svari + Mežāzis

Ja šīs attiecības būtu jāraksturo ar vienu vārdu, tad varētu teikt, ka tas ir – komplicēti. Tas, protams, nenozīmē, ka šīs attiecības nekad nevarētu izdoties, taču šis noteikti nav viens no labākajiem partneriem, kuru Svariem izvēlēties no visām Zodiaka zīmēm. Šīs zīmes nesaprot viens otra emocijas, turklāt, zināmas problēmas varētu būt ar komunikāciju. Lai vai kā, uzticības līmenis šajās attiecībās varētu būt salīdzinoši augstāks. Svari Mežāzim varētu likties stūrgalvīgi, šie cilvēki ir pārāk dažādi.

Svari + Ūdensvīrs

Ļoti laba saderība gultā, turklāt, lai Ūdensvīrs Svariem var pavērt jaunu pasauli kaisles jomā. Šie cilvēki viens otru ideāli papildina. Svarus uzreiz piesaistīs Ūdensvīra daba un pieeja dažādām situācijām. Viņi abi ir visai sabiedriski un neparasti cilvēki, kuri piesaista apkārtējos.

Šo zīmju starpā ir liela pievilkšanās un izteikta saprašanās.  Viņus abus vieno kopīgs elements – Gaiss. Ja šajās attiecībās rodas kādas problēmas, tad tās var risināt ar komunikāciju ar ar laiku.  Šis ir teju ideāls pāris, kurš nevar viens otru palaist garām.

Svari + Zivis

Šīm Zodiaka zīmēm vienojošais punkts ir planēta Venēra, taču, tās īpašības katrai no šīm zīmēm izpaužas pilnīgi dažādos virzienos. Var gadīties, ka Svari ar Zivīm nesaprotas tik labi, jo neciena viens otra vēlmes un vajadzības. Šajā savienībā ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai kaut viens no partneriem sāktu atvērties , tomēr, par cik abas zīmes ir ļoti ieinteresētas, lai apmierinātu savu partneri un savā ziņā mēģinātu viņam izdabāt un pielāgoties, šī savienība nav pilnīgi izslēgta.

Zivīm ir nepieciešams stabils cilvēks, kas ir ļoti tiešs un konkrēts, nevis tāds kā Svari  – neizlēmīgs un domīgs. Kamēr Svari izlems, ka kaut ko tomēr grib, Zivis pa to laiku būs pārdomājušas jau piekto reizi.

Svari ir ļoti sabiedriski, tādas spēj būt arī Zivis, taču viņām ir vairāk nepieciešams laiks vientulībā.  Tomēr, neskatoties uz to, Zivis var veicināt Svaru pašizaugsmi.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru