Plašs zodiakālo pāru raksturojums – vai jūsu mīla ir zvaigznēs ierakstīta?

8

Skorpions + Skorpions

Šie divi viens pret otru diezgan ilgu laiku var izjust kaisli, taču eļļu ugunij pielies pārliekā emocionalitāte un pat daža laba histērija, ar kuru Skorpioniem sadzīvot varētu būt ļoti grūti

Divu Skorpionu attiecības var pārvērsties īstā karā, tāds kaislību izvirdums nav raksturīgs citiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, kas nozīmē, ka šīs attiecības var beigties ļoti bēdīgi.

Skorpions + Strēlnieks

Skorpioniem un Strēlniekiem ir tikai viena kopīga īpašība – neatkarība. Skorpioni ir piezemēti, bet Strēlnieki ir nemierīgi. Skorpioni mēdz izrādīt emocijas, bet Strēlnieki tās patur sevī. Tomēr mīlestības jomā viņi abi ir piesardzīgi un cenšas sevi pasargāt. Šis pāris nav no tiem, kas ir kā pielīmēti viens otram, viņi respektē otra cilvēka privāto telpu un ļauj viņam arī pabūt vienatnē.

Skorpions + Mežāzis

Skorpions ar Mežāzi veido lielisku draudzību, turklāt, abas Zodiaka zīmes ir ļoti piesardzīgas un mērķtiecīgas. Šos cilvēkus varētu vienot labas darba un biznesa attiecības. Skorpions novērtēs Mežāža stabilitāti un apdomību, viņi viens no otra daudz mācīsies. Abi ir ļoti centīgi un apņēmīgi, vienmēr tiecas sasniegt nospraustos mērķus.

Ja šis pāris nolemj veiot ģimeni, tad variet būt droši – jums nekā netrūks, bērni būs ļoti mīlēti un jūs būsiet ne tikai kā mīlnieki, bet arī kā labākie draugi!

Skorpions + Ūdensvīrs

Jūs abi esat diezgan uzstājīgi un nelokāmi savos uzskatos, šajā savienībā kādam mūždien būs jāpiekāpjas, ja vēlaties, lai šīs attiecības izdotos. Tiesa, parasti šī nav tā savienība, kas ir ilgnoturīga, bet ir arī izņēmumi.

Ne Skorpions, ne Ūdensvīr nebaidās no izaicinājumiem un grūtībām, taču šajās attiecībās tas var nākt pat pat sliktu. Ja ļausiet spītībai varu, tad bieži strīdēsieties un nespēsiet rast zelta vidusceļu vairākās konfliktsituācijās.

Šajās attiecībās abiem būtu ieteicams notiekošajam pieiet ar vēsu prātu, un problēmas risināt ļoti stratēģiski un apdomāti, tā, lai abu intereses tiktu uzklausītas.

Skorpions + Zivis

Viens no intuitīvākajiem pāriem ir Zivis un Skorpions. Šie divi pārstāvji spēj ielīst viens otra prātā un uzzināt informāciju tik precīzi, it kā viņi pasi to būtu izdomājuši. Viņu dzinulis neslēpjas tikai intelektā, viņi abi iz izsalkuši izzināt viens otra ķermeni un dvēseli, kā arī uzzināt, kas liek otram cilvēkam darboties.

Viņi vēlas uzzināt visu par otru cilvēku, jo vērtē savu otro pusīti ļoti augstu. Kaislība šī pāra starpā ir nevaldāma un viņi nebūt nebaidās no romantikas, lai arī cik pārmērīga tā būtu.

Skorpionam ir izteikta tumšā puse un jūtīgums, un tu meklē kādu, kas tev līdzinātos. Zivis arī ir ļoti jūtīgas un radošas. Jūs varētu viens otram rakstīt mīlestības vēstules, un jums kopā nekad nebūtu garlaicīgi.

Līdzīgi kā Zivis, arī Skorpions dzīvo saskaņā ar savu tumšo pusi. Jūs abi esat emocionāli, tāpēc attiecībās var būt daudz drāmas. Tev attiecības nemaz nevarētu būt citādākas, un neviens nesaprot Zivis tik labi kā Skorpions.

Lasi arī: Mīlestības horoskops: Saderība un komunikācija

9

Strēlnieks + Strēlnieks

Jūs esat ļoti gudri, apņēmīgi, jautri un spontāni. Jums abiem patīk ceļot, un jūs vienmēr tiecaties pēc jaunas pieredzes. Abi esat optimistiski, nepacietīgi, neparedzami un spēcīgi.

Runājot par negatīvo pusi, jūs abi esat nepraktiski, un attiecībās problēmas varētu sagādāt finanšu jautājumi. Jums abiem pārāk patīk brīvība, un nav raksturīgi izrādīt emocijas. Tāpēc pastāv iespējamība, ka attiecības var pārtrūkt viena nenozīmīga strīda dēļ.

Kopumā šī ir noturīga un jautra savienība, lai arī dažreiz pietrūkst emocionālā dziļuma un stabilitātes.

Strēlnieks + Mežāzis

Šīs nav ideālās attiecības, un tikai retos gadījumos abi izvēlēsies tajās palikt līdz mūža galam. Nav iespējams paredzēt stabilas attiecības, ja vien Mežāzis pats neizlemj tādas veidot, taču Strēlnieka optimisms un spēja otru sasmīdināt var stiprināt savstarpējo saikni tik ilgi, kamēr abi to vēlas.

Šīs attiecības parāda atšķirības starp ietiepību un apņēmību (Mežāzim) un neierobežotu entuziasmu (Strēlniekam). Ja arī abi varētu būt līdzīgi, viņiem ir pilnīgi atšķirīgs skatījums uz dzīvi.

Strēlnieks + Ūdensvīrs

Viņi var izveidot attiecības, kad abiem būs pienācis laiks kaut ko mainīt savā dzīvē vai arī tad, ja iepriekšējās attiecībās jutās ierobežoti. Viņu attiecības parasti ir kā piemērs pārējiem, jo vieš cerības par labāku nākotni.

Galvenais izaicinājums Strēlnieka un Ūdensvīra savienībā ir viņu racionālā domāšana. Lai arī attiecības var būt ļoti saskanīgas, viņiem varētu būt problēmas ar intimitāti un patiesu tuvību. Abiem ir jāpiebremzē un jāapzinās savas sajūtas, lai nenonāktu cietsirdīgās attiecībās.

Strēlnieks + Zivis

Šīs ir attiecības starp diviem līdzīgiem cilvēkiem un tās parasti nav ilgstošas. Sākumā būs grūti izkļūt no platoniskās mīlestības zonas un izbaudīt arī fizisku tuvību. Kad viņi kļūst tuvāki, tad sākas mācīšanās process. Viņi ir sajūsmā viens par otru, un šķiet, ka attiecības nekad nesairs. Otrs cilvēks šķiet ideāls, bet attiecības tiek uztvertas kā  perfekta mīlestība, taču abu mainīgās dabas dēļ šai savienībai var nebūt ilgs mūžs. Šīs attiecības būs veiksmīgas tik ilgi, kamēr abi būs laimīgi un rūpēsies par tām.

10

Mežāzis + Mežāzis

Attiecības starp diviem Mežāžiem nav ideālas. Ja,saskaitot mīnusus, parasti veidojas pluss, tad šie cilvēki pilnībā pārvēršas, ja viņu dzīvē ienāk vēl kāds dominējošais Mežāzis. Viņi vienmēr sacentīsies par varu, un attiecībās tas arī novedīs pie nenovēršamajām beigām. Lai paliktu kopā, viņiem jāpavērš savi ragi pret kādu vai kaut ko citu un jāļaujas sajūtām, kas abiem ir vajadzīgas, lai atrastu līdzsvaru.

Mežāzis + Ūdensvīrs

Mežāzis un Ūdensvīrs var nebūt ieinteresēti veidot attiecības. Abas šīs zīmes pārvalda Saturns, taču tās ir pilnīgi atšķirīgas. Vislielākais izaicinājums šajās attiecībās ir emocionālā saikne. Ja viņi vēlas palikt kopā, Mežāzim nāksies nedaudz pacelties virs zemes, bet Ūdensvīram – nolaisties uz tās. Viņiem ir jāsatiekas kaut kur pa vidu, lai Mežāzis palīdzētu Ūdensvīram materializēt viņa idejas, bet Ūdensvīrs spētu palīdzēt Mežāzim ieviest vajadzīgās pārmaiņas dzīvē, lai uzsāktu kaut ko jaunu.

Mežāzis + Zivis

Attiecības starp Mežāzi un Zivīm var būt iedvesmojošas. Ja tāds cilvēks kā Mežāzis var tikt ievilkts trakā, aizraujošā un neparedzamā mīlas stāstā, tad to spēj izdarīt tikai Zivis. Mežāzis, savukārt, var sniegt Zivīm stabilitāti, mieru un atpūtu no viņu biežajiem emociju izvirdumiem. Viņš var palīdzēt Zivīm būt praktiskākām un reālistiskām, tikmēr paši jūtoties priecīgi un optimistiski.

Tomēr grūtības var sagādāt atšķirīgais pasaules redzējums un uzskati par reliģiju. Lai to pārvarētu, labākais risinājums ir abiem pajautāt sev– vai viņu uzskatu sistēma tiešām darbojas un vai tā ir arī otram cilvēkam. Tad var iemācīties respektēt otra uzskatus.

11

Ūdensvīrs + Ūdensvīrs

Viņu draudzība ir ļoti cieša, taču, kas attiecas uz mīlestību – tur viss ir sarežģītāk, jo Ūdensvīri attiecībā viens pret otru bieži vien ir diezgan egoistiski. Abpusēji apvainojumi pakāpeniski iznīcina šīs mīlestības jūtas, taču, ja viņi pie sevis piestrādās, viņu attiecībā nekas netraucēs.

Būtu grūti iedomāties, ka Ūdensvīrs iemīlas citā Ūdensvīrā. Mācoties par astroloģiju, pirmais, kas raksturo Ūdensvīru, ir šķiršanās un atbrīvošanās no jebkādām saistībām attiecību jomā. Ar zīmi, kas nereti nonāk pretrunā ar sevi, nav viegli sadzīvot, bet tieši tāpēc Ūdensvīri viens otru varētu saprast. Ja viņi patiešām ciena viens otru, tad var iemācīties novērtēt un saprast citas nozīmīgas lietas viņu dzīvē.

Lai arī cik neiedomājami tas izklausītos, šie cilvēki var palikt kopā, jo saprot viens otru labāk nekā to spētu jebkurš cits. Parasti gan viņi neuzrunā viens otru, un, ja arī rodas savstarpēja pievilkšanās, viņiem ir grūti izveidot emocionālo saikni. Ja tomēr tas izdodas, tad mīlestībai nav robežu.

Ūdensvīrs + Zivis

Lai arī Ūdensvīri ir neatkarīgi, bet Zivīm ir vajadzīgs atbalsts, radošā domāšana un iztēle viņus satuvina. Zivis sākumā ir rezervētas, bet ar prieku runā par sev interesējošām tēmām, un Ūdensvīriem patīk uzturēt sarunu. Ūdensvīri ir spontāni, un Zivīm tas šķiet pievilcīgi.

Kā jau visām blakus esošām zodiaka zīmēm, Ūdensvīrs un Zivis ne vienmēr pilnībā saprot viens otra personības iezīmes. Tomēr Ūdensvīru pozitīvi ietekmē Neptūns, kas ir valdošā planēta Zivīm, tāpēc starp šīm zīmēm var izveidoties spēcīga saikne. Nav viegli izveidot pasakai līdzīgas attiecības, taču, atrodot emocionālo līdzsvaru un īsto pieeju otram cilvēkam, tas ir izdarāms.

Labi, ka Zivis vienmēr ir gatavas pārmaiņām, jo Ūdensvīrs labprāt tās arī sniegs. Viņiem var būt līdzīgas intereses, un ar kompromisa palīdzību var atrast daudzas kopīgas nodarbes.

Ūdensvīrs ir diezgan attāls un bezpersonisks, kamēr Zivis nevar sagaidīt, kad būs kopā ar kādu no sava iedomātā, pasakainā mīlas stāsta. Šīs attiecības Zivīm var būt nogurdinošas, ja tās pārāk daudz cenšas atrast atbildi uz savām sajūtām.

12

Zivis + Zivis

Šie cilvēki var būt vai nu pārāk tuvi vai pārāk atsvešināti, lai labi saprastos. Viņi varbūt dalās savos sapņos un, iespējams, daudzējādā ziņā iedvesmo viens otru, taču viņiem ir grūti runāt par ikdienā notiekošo. Katram ir savs priekšstats par to, kas otram būtu jāzina par viņu. Tas ir labi, jo, ja nebūtu tik stipras emocionālās saiknes, viņi, visticamāk, viens otru nemaz nesatiktu.

Zivīm kopā ir jautri, jo garlaicībai šajās attiecībās nav vietas. Zivis ļoti svarīgu nozīmi piešķir sajūtām, un tāpēc kopā pavadīs daudzus romantiskus vakarus un aizraujošas dienas. Protams, ja vien abas Zivis jebkad satiksies. Ja viens no viņiem ieradīsies sarunātajā laikā un vietā, tad otrs, iespējams, kaut kur apmaldīsies, nepareizi nogriezīsies vai aizies uz iepriekšējo satikšanās vietu. Kad viņi beidzot atrod viens otru, tad, iespējams, pagriežas pretējā virzienā, un to nemaz nepamana. Kopumā viņu attiecības ir atkarīgas no fiziskā kontakta, jo tad viņi sadosies rokās un viens otru vismaz nepazaudēs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!