Lūk, ar kādu cilvēku tev būs vislabākās attiecības, saskaņā ar tavu zodiaka zīmi

Auns
Tāds, kurš tevī atraisīs labāko

Aunam vajadzīgs kāds, kurš ir pacietīgs un saprotošs, kurš var nomierināt, kad viņš kļūst aizkaitināts vai pārlieku emocionāls. Lai gan pirmajā acu uzmetienā Auns šķiet bargs un pārmērīgi pašpārliecināts, viņam ir vajadzīgs partneris, kas ieraudzīs viņa īsto būtību un atraisīs viņā labākās īpašības.

Vērsis
Tas, kurš ir maigs un mīlīgs

Viena no bargākajām zodiaka zīmēm – Vērsis – bieži zaudē pacietību, tāpēc ideāls partneris viņam ir tāds, kas neņem tuvu pie sirds visu, ko Vērsis saka. Vērsis ir stiprs cilvēks, kas necieš konfrontāciju. Viņš ir vēss, bet cenšas izrādīt emocijas. Uzticība un godīgums viņam ir viss.

Viņš ir cilvēku melu detektors – ja kādreiz viņš pieķers tevi melos, tad vienkārši izšķirsies no tevis bez paskaidrojumiem. Viņam vajadzīgs kāds, kas ir mierīgs un laimīgs, kad viņš ir nikns. Vērsim nepatīk paļauties uz cilvēkiem, turklāt viņš uzskata, ka citiem viss jādara pašiem, taču nekas viņam neaizvietos mierīgumu, kāds piemīt mīlošam partnerim, kas saprot Vērsi bez vārdiem.

Dvīņi
Tas, kurš sniedz tev brīvību

Dvīņi ir stingri orientēti uz biznesu un mērķiem. Viņiem vajag tādu partneri, kas viņus turēs garā pavadā un nesmacēs viņus. Dvīņi vienmēr ir aktīvi, un svarīgi, lai viņu partneris nedzēstu viņu azarta uguni. Dvīņiem ir nepieciešams atbalsts un stimuls, un kāds, kas vienmēr ir blakus pat tad, ja viņi riskē.

Dvīņi tiecas izrādīt drosmi grūtās situācijās. Svarīgi, lai viņu partneris izpelnītos viņu uzticību, jo tad, kad Dvīņi ir salauzti, viņiem vajag pabūt vienatnē ar sevi un kopā ar kādu, kas viņu sapratīs.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru