Vientuļo sieviešu horoskops – kāpēc tu joprojām neesi attiecībās?

Kas raksturo tevi?

Vientuļa sieviete Auns

Pārsvarā ikviena sieviete sapņo satikt savu otro pusīti, lai laimīgi nodzīvotu mūžu kopā. Bet gadās arī tā, ka pusmūžā atklāj: laulības vārti tev bijuši slēgti. Ja nu tas ierakstīts jau zvaigznēs? Bet varbūt tieši precētas dāmas statuss tev būtu traucējis dzīvot laimīgi?

Par vienatnes iemeslu var būt, piemēram, Auna zīmē dzimušas sievietes kareivīgas amazones raksturs. Sievietēm Auniem attiecībās raksturīga tieksme pašapliecināties. Viņas lepojas ar uzvarētajām kaujām. Partnerattiecības šīm dāmām ir kas līdzīgs boksa ringam. Tā kā Auni ir uguns zīme, tu sapņo par ugunīgām attiecībām, kas bieži vien sāpīgi apdedzina partneri, bet pašai sagādā galvas sāpes.

Vientuļa sieviete Vērsis

Attiecības var neizdoties pārāk merkantilas pieejas dēļ. Vērša zīmē dzimušas sievietes sapņo par vīrieti “ar kvalitātes zīmi”, kas bez liekām runām kļūst par viņu privātīpašumu. Un tajā viņas ir nelokāmas. Bet vīrieši nav gatavi kļūt par tavu īpašumu bez ierunām! Toties sieviete Vērsis iebildumus nesaprot.

Vientuļa sieviete Dvīņi

Attiecību neesamību, iespējams, var izskaidrot ar Dvīņu nepatiku pret noslēgtu telpu, un laulība Dvīņiem atgādina kaut ko tamlīdzīgu. Vai tad gaisu var noturēt rokās? Mainīgā stihija prasa partneru un iespaidu maiņu, un ne katrs vīrietis spēj to izturēt. Jūsu gadījumā oficiālu laulību var aizstāt, piemēram, ar virtuālām attiecībām. Arī iepazīšanās vietnes ir domātas tev!

Vientuļa sieviete Vēzis

Vientulības iemesls visdrīzāk ir tas, ka Vēža zīmē dzimusi sieviete attiecības uztver ļoti nopietni un var otru cilvēku nosmacēt ar savu mīlestību, turklāt tiecas uzspiest savu viedokli. Tavu zīmi pārvalda Mēness, kas turklāt nozīmē arī ātru apvainošanos. Tev vajadzīgs partneris, ar kuru vienmēr jutīsies kā aiz mūra sievas, bet biežāk gan trāpās “kartona nožogojumi”.

Vientuļa sieviete Lauva

Tev var piemist kolosāla pašapziņa līdz pat dievišķas izredzētības apmēriem. Harismātiskā ugunīgā enerģija prasa no apkārtējiem pastāvīgu sajūsmu. Tu proti radīt šovu no katra notikuma: melodrāmu, traģēdiju, fantasmagoriju, atkarībā no tā, kāds tev noskaņojums. Savā “praidā” citas sievietes tu nepacietīsi! Un tāpēc var gadīties, ka monologu runāsi tukšā teātrī.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru