Lūk, kāpēc maijā dzimušie ir tik īpaši!

Maijā dzimušie ir patiešām neparasti cilvēki!  Aktīvi, dinamiski un sociāli cilvēki, kurus viegli nogarlaikot ar bezjēdzīgām sarunām vai nodarbēm.

Konstantos meklējumos pēc kā jauna un neizjusta. Necieš vientulību, tāpēc jaunu cilvēku iepazīšana ir gluži kā hobijs.

Nav tas cilvēks, kas gulēs ar kuru katru. Izvēlīgs, svarīgi justies ērti šī cilvēka sabiedrībā, vēl jo vairāk – vienā gultā zem vienas segas. Maijā dzimušie vēlas komfortablu un juteklīgu seksu. Viņiem patīk pats seksa akts. Vai nu vēlas mīlēties uz satīna palagiem, grezni dekorētā istabā, vai nemīlēties vispār.

Šajā mēnesī dzimusī sieviete vienmēr būs tuvāko rūpju apņemta. Līdz trīspadsmit gadiem iespējama bieža pārcelšanās, piedzīvojum un pat slimības, bet pēc tam viņas dzīve ieņem mierīgus apgriezienus.

Ko sagaidīt maijā dzimušai sievietei? Sagaidiet vīrieti, kas spēj tik līdzi jūsu dzīves tempam. Jūs koncentrējaties un esat mērķtiecīgi pret savām aizraušanām, tādēļ jums ir nepieciešams puisis, kas spēs jums turēt līdzi. Jums vajag vīrieti, kas saprot to, ka jums katram nepieciešama sava atsevišķa dzīve, bet jūs tik un tā vēlaties lieliskas un atbalsta pilnas attiecības kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru