4 Zodiaka zīmes, kuras ir īsti kārumnieki!

Tas ir tas, kas viņiem padodas vislabāk!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ļoti asociējas ar sešdesmito gadu ļaudīm – kaili, vārtās netīrumos, smēķē marihuānu un matos nēsā ziedus. Patiesībā tie bija Ūdensvīru ziedu laiki. Kad Ūdensvīri pārvalda debesis, jūs iegūstat veselu kaudzi cilvēku, kas gatavi ar mīlestību nodarboties jebkurā vietā un jebkurā laikā. Tādēļ esiet tam gatavi!

VĒRSIS

Īsts dzīvnieks – tā var nosaukt Vēršus, ja runa ir par intīmu tuvību. Ja Vērsis, vienalga, būdams sieviete vai vīrietis, izjūt uzbudinājumu un vēlmi pēc intīma kontakta, tad šīs zīmes pārstāvji to izrādīs vēl ilgi pirms tas spēs kļūt par realitāti. Tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvji ir gatavi nodarboties ar mīlestību kā mazie zaķēni – kad un kur vien iespējams. Ja jūs tiekaties ar Vērsi, tad esat gatavi labākajam “sportam” jūsu dzīvē.

Lasi arī: Šīs 4 zodiaka zīmes ir īsti nelieši – varbūt arī tu esi to vidū?

SVARI

Lai gan sabiedrībā Svari mēdz būt savaldīgi, mierīgi un ieturēti, gultas dzīvē tie ir ārkārtīgi kaislīgi un nevaldāmi. Turklāt kādēļ apstāties tikai pie guļamistabas, ja ir vēl priekšnams, kluba tualete vai tumša aleja parkā? Svari gatavi nodarboties ar mīlestību kaut dienu un nakti.

MEŽĀZIS

Mežāži ir ļoti zinātkāri cilvēki. No vienas puses, viņi ir pārlieku pārspīlēti, iespējams, reizēm pat mazliet par parastu, ja runa ir par attiecībām. Taču, ja runa ir par intīmu, tad Mežāži ir gatavi atmest jebkādus stereotipus. Iztēlojieties sevi telpā, kas ir pilna ar cilvēkiem – jūs pamanījāt kādu patīkamu personu, bet šī persona skatās tieši uz jums. Mežāži nekad nelaidīs garām šādu iespēju. Tādēļ droši ienirstiet ar viņiem gultas priekos, jo jūs noteikti nenožēlosiet!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru