Lūk, kāpēc zilacaini cilvēki ir ļoti īpaši!

Katrai acu krāsai atbilst savas unikālās īpašības, turklāt no tās ir atkarīgs gan cilvēka raksturs, gan intelekts, gan arī ekstrasensoro spēju klātbūtne, tāpēc acis – tās nav tikai cilvēka dvēseles spogulis, tās ir logs uz cilvēka iekšējo pasauli!

Zilo acu enerģētika ir unikāla, turklāt tā arī ļoti būtiski atšķiras no citu krāsu enerģētikas. Iespējams, ka Jūs esat pamanījuši, ka šādiem cilvēkiem, kuriem ir zilas acis, ir ļoti patīkami atrasties blakus, jo liekas, ka viņi nevar ne maldināt, ne arī nodarīt kādam pāri.

Lasi vēl: 4 interesanti fakti par raganām, ķecerību un inkvizīciju

Zilas acis ir skaistuma etalons ļoti daudzās pasaules valstīs, kas nav nekāds pārsteigums, jo tās ir patiešām skaistas, turklāt ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, taču kāds tad ir šo acu noslēpums?!

 

 Zilas acis ir bijušas vienmēr

Tas ir mīts, jo patiesībā, pēc zinātnieku domām, šādas krāsas acis cilvēkiem parādījās tikai aptuveni pirms 10 000 gadu, jo tajā laikā piedzima cilvēks ar īpašu mutāciju, kas izraisīja to, ka viņa acis kļuva zilas, kas nozīmē to, ka līdz tam zilacainu cilvēku pasaulē nebija.

865176093_c8fb61eb28_b-850x569

Zilacaini cilvēki ir ļoti prasīgi

Tas ir fakts, jo viņi vienmēr gaida palīdzību un pieņem to kā pašsaprotamu, nepasakoties par to vajadzīgajā veidā ne saviem tuviniekiem ne draugiem.

Zilas acis visbiežāk ir tie cilvēkiem, kuri dzīvo ziemeļos

Tas arī ir fakts, kā būtība slēpjas tajā, ka jūtība pret gaismu zilacainajiem cilvēkiem ir daudz augstāka, tāpēc daba ir izdarījusi tā, ka lielākā daļa zilacaino cilvēku ir piedzimuši tieši ziemeļu platuma grādos.

makeup-tips-for-blue-eyes

Cilvēkiem ar zilām acīm ir liegtas ekstrasensorās spējas

Tā ir daļēja patiesība, jo vislabākie burvji un ekstrasensi ir brūnacainie cilvēki, zaļo acu īpašnieki ir ļoti gudri un viņiem ir ļoti attīstīts sestais prāts, bet zilacainajiem nav gandrīz nekādu īpašo spēju.

Zilacainie cilvēki ļoti bieži iemīlas

Tā ir taisnība, turklāt, ņemot vērā to, ka viņiem ir ļoti viegli iemīlēties, noteikti būtu jāatzīmē arī tas fakts, ka bieži vien viņi krāpj savas otrās pusītes un nesaskata tajā nekādu savu vainu, jo viņiem tas šķiet pilnīgi normāli.

couple-kissing-love

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru