Lūk, ko tavas rokassomiņas saturs spēj atklāt par tavu personību

Minimāliste

1444668412-what-your-purse-says-about-you-minimalist

Kas slēpjas somiņā: Telefons, naudas maks, austiņas, sauļošanās krēms

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Tu nēsā līdzi tikai pašu nepieciešamāko, tu esi cilvēks, kas necieš muļķības. Visi darba kolēģi uzslavē tevi par sakārtoto darba vietu, bet draugi ir sajūsmā par tavu vienmēr nevainojami tīro auto. Dodoties pusdienās, tu vienmēr esi pirmā, kas izdara izvēli. Tu dod priekšroku nelieliem gardiem ēdieniem, nevis lielai smagai porcijai. Dažkārt cilvēki saka, ka tu esi vēsa un pārlieku atturīga, tomēr tu sevi uzskati par reālistisku un atklātu.

Bezcerīgā mantu vācēja

1444668414-what-your-purse-says-about-you-everything-and-everything

Kas slēpjas somiņā: Saulesbrilles, telefons, lādētājs, košļājamā gumija, ūdens pudele, lūpu balzāms, konfekšu papīriņi, gredzeni vai auskari, pierakstu lapiņas.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Tev vienmēr šķiet, ka atpaliec no paveicamo darbu grafika, jo tev ir daudz pienākumu gan darbā, gan sociālajā vidē. Tu esi atbildīga, tas padara citus priecīgus, tavai līdzjūtībai pret dzīvniekiem nav robežu. Tev ir grūti pierast pie jaunas mūzikas, toties tev patīk nogaršot jaunus ēdienus. Tu nēsātu vairāk rotaslietu, ja tās pastāvīgi nepazustu tavā somiņā.

Skaistuma entuziaste

1444668415-what-your-purse-says-about-you-beautician

Kas slēpjas somiņā: Saulesbrilles, sauļošanās krēms, telefons, smaržas, lūpu balzāms, sarkana lūpu krāsa, rozā lūpu krāsa, lūpu spīdums, kompaktpūderis, acu zīmulis un skropstu tuša.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Bērnībā tava mīļākā dāvana bija parfimērija un kosmētikas piederumi. Bez šaubām tavs mīļākais dzīvnieks ir kaķis (lai arī tev patīk suņi, eži, pingvīni un citi dzīvnieki). Tu bieži vien izveido acu kontaktu un uzsmaidi svešiniekiem, kā arī tev patīk uzlaboti satiktajiem cilvēkiem omu. Tava guļamistaba noteikti ir nekārtīga – tā nav netīra, bet gan dezorganizēta – jo tev nepatīk mest ārā vecās lietas. Tev ir izcila atmiņa, kas palīdz plānot darbu un izvairīties no draugu dzimšanas dienu aizmiršanas.

Apžilbināt mīlošā

1444668416-what-your-purse-says-about-you-beautician-exploded

Kas slēpjas somiņā: Viss, kas jau atrodams iepriekš minētā tipa somiņā, kā arī vēl pāris papildus lūpu krāsas. Visas lietas klāj plāna pūdera kārtiņa no vienmēr atvērtā bronzera kārbiņas.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Tu ar labāko draudzeni sarunājies tik dīvainā un nesaprotamā manierē, ka citi noteikti domā, ka jums ir kāda slepena valoda. Tu bieži vien mēdz pārtērēt budžetu svētku iepirkšanās laikā. Tev nepatīk pārbaudīt e-pastu, tas nozīmē, ka tevi nemaz nesatrauc, ja tajā iebiruši 30 048 neizlasīti ziņojumi. Tu esi aizrautīga pavāre, kurai labpatīk draugiem un ģimenei sniegt galdā pārsteidzošus ēdienus – un dažkārt tev izdodas piededzināt plīti.

Uz visu gatavā

1444668394-landscape-1444427792-2-1-what-your-purse-says-about-you-prepared-for-anything

Kas slēpjas somiņā: Cimdi, naudas maks, košļājamā gumija, piezīmju grāmatiņa, pildspalva, zīmulis, telefons, salvetes, mitrās salvetes, atslēgas, lādētājs, austiņas, šokolādes tāfelīte vai enerģijas batoniņš.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Uz tavas plaukstas locītavas vienmēr atrodas matu gumija. Kad tavi paziņas plāno kādu nozīmīgu pasākumu, tu esi pirmā, pie kuras viņi vēršas pēc palīdzības. Vienalga vai tas ir pārgājiens, laivošana vai dzimšanas dienas svinības, tavas smadzenes uzreiz apjauš visu, kas varētu noiet greizi. Tā nav paranoja, tu esi gatava visam! Tev ir neticami grūti izvēlēties kādā krāsā lakot nagus, lai tie piestāvētu arī tuvākajās piecās dienas nēsājamiem apģērbiem. Lai arī dažkārt tu piemirsti kaut ko, tas parasti atgadās tādēļ, ka centies izlīdzēt pieciem citiem cilvēkiem. Tev ir izcili labiekārtota virtuve, birojs un vannasistaba.

Viedierīču cienītāja

1444668420-what-your-purse-says-about-you-connected

Kas slēpjas somiņā: Telefons, rokas pulkstenis, austiņas, lādētājs, planšetdators, USB atmiņas karte.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Ja draugi vai ģimenes loceklī nebūs saņēmuši no tevis informāciju pēdējo 24 stundu laikā, viņi domās, ka esi nolaupīta, jo nekad nepaliec bez sakariem. Tu vienmēr zini, kas notiek pasaulē, tādēļ draugi bieži vien lūdz ieteikt jaunākās filmas un mūziku, kā arī sniegt informāciju par aktuālajiem notikumiem politikā. Tu bieži vien pieķer sevi runājam, pirms apdomā, ko saki. Tas bieži vien ievelk tevi nepatikšanās, tomēr, ja kļūdies, atvainošanās tev nesagādā nekādas problēmas.

Mākslinieciskā dvēsele

1444668421-what-your-purse-says-about-you-artisan

Kas slēpjas somiņā: Fotokamera, piezīmju grāmatiņa, zīmējumu albums, zīmulis, pildspalva.

Ko somiņas saturs per tevi pastāsta: Tu nebaidies dejot publiskos pasākumos, tādēļ esi visnotaļ pieprasīta kāzu pasākumos. Tu vienmēr esi nodrošinājusies ar izejmateriāliem, no kuriem radīt ko interesantu, nekad nevar zināt, kad tevī rodas radošuma impulss. Te labāk patika multiplikācijas filma Skubijs Dū, nevis Disneja multfilmas par princesēm, lai gan tev patika Pelnrušķītes, Mulanas un Mazās nāriņas pārvērtības.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru