Martā dzimušie – raksturs, mīlas dzīve, veselība un veiksme

Šiem cilvēkiem iztēle strādā izteikti labi, radošāki arī par februārī dzimušajiem. Savu dabu izpauž ar darbiem, nevis vārdiem. Kā jau visiem radošiem cilvēkiem, svarīgs ir laiks vientulībā. Izdomas bagāti, taču, salīdzinājumā ar februārī dzimušajiem, ir drīzāk introverti un klusi. Dzīvo savās pasaulēs, tādā veidā cenšoties izbēgt no skarbās realitātes. Viņi ir paši maigākie un domīgākie cilvēki. Alkst miera un klusuma.

Lai atdotu sevi visu un justos labi, viņam ir svarīgi, lai starp partneri un viņu būtu garīga saikne. Martā dzimušie cilvēki mīl pavadīt laiku gultā. Mīlas dzīve ar viņiem ir intensīva un saistoša, savam partnerim viņi sniedz visu, ko vien var piedāvāt. Šādā veidā martā dzimušie nonāk jaunās garīguma virsotnēs.

Lasi vēl: ZIVIS. Psiholoģiskais portrets

Pār martā dzimušajiem valda Jupiters. Jūs esat ļoti pieklājīgi, atsaucīgi, dāsni un plašu redzējumu uz lietām.

Jau no dabas apveltīti ar asu prātu un labu intuīciju. Jūs esat ambiciozi un jūtat, ka jums ļoti labi jāpārzina sava lieta. Lojāli attiecībā pret draugiem un ļoti atbildīgi tajā, kas attiecas uz jūsu tuviniekiem. Cienāt un ievērojat likumus un kārtību. Tā kā ļoti viegli uzticaties citiem, jums apkārt ir ļoti daudz viltus draugi.

Jūs sevī ietverat divus cilvēkus, un jūsu rīcība ir atkarīga no tā, kurš no tiem konkrētajā brīdī pār jums valda. Jums piemīt gan mistiskā puse, gan praktiskā. Šajā mēnesī ļoti bieži dzimst mākslinieki, mūziķi un rakstnieki.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru