3 Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk pieviļ un liek vilties

Uzzini, uz kurām Zodiaka zīmēm, visbiežāk nevar paļauties!

Jums noteikti ir pazīstama tā sajūta, kad kāds pēkšņi atceļ plānus, vai izpauž tavus noslēpumu citiem. Izlasi un noskaidro, kuras ir tās horoskopa zīmes, kuras visbiežāk liek citiem vilties!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras visvairāk rūpējas par apkārtējiem

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir gaisa stihijas zīme, kura necieš ierobežojumus vai likumus. Mīl brīvības sajūtu. Tieši tāpēc viņam svarīgi būt neatkarīgam un nevienam nepiederēt. Nekāda atskaitīšanās vai savas rīcības paskaidrošana viņam nudien nav raksturīga. Ņemot vērā to, ka viņš neko nemēdz paskaidrot, viņš arī rīkojas tā, kā pats vēlas. Bieži vien, nepadomājot par citiem, mēdz izveidot savus plānus, nesaskaņojot tos ar citiem. It kā sīkumi, bet daudzi par to var apvainoties un uztvert to personīgi, kaut gan Ūdensvīrs notiekošo redz pavisam citādāk.

DVĪŅI

Viņam ir divas dabas, divas sejas – vienu viņš parāda sabiedrībai un tiem, kuriem cenšas izpatikt, bet otru – kad ir aizkaitināts, sāpināts vai citādi negatīvi noskaņots. Jāatzīst, ka savas domas maina kā zeķes, it īpaši, ja ir kādas grūtas izvēles priekšā. Viss, ko viņš dara, ir neparedzams. Teju jādomā, ko vēl no viņa var sagaidīt. Attiecībās reizēm var būt vienaldzīgs un par otru nelikties ne zinis. Sava veida lepnums viņiem noteikti piemīt, un, ja viņš jutīs ka neesat viņa cienīgs, tad šī īpašība būs visai manāma. Dvīņiem diezgan bieži mainās draugu un paziņu loks, iespējams, ka tas ir tādēļ, ka uz viņu reti kad var paļauties. Kaut arī necieš divkosību un melus, nereti no viņa paša šādas lietas var sagaidīt. Un tas pat var notikt neapzināti, bez ļauniem nodomiem.

Lasi arī: Patiesais horoskops: Ko par sevi saka katra Zodiaka zīme?

STRĒLNIEKS

Viņam nepatīk rutīna un vienveidīgs dzīvesveids, viņš it visā cenšas atrast kaut ko interesantu un neparastu, reizēm tas izvēršas tā, ka viņa plāni mainās, līdz ar to iepriekš sarunātie darbi un tikšanās ar kolēģiem vai draugiem tiek atceltas. Viņš mīl brīvību, pats atrodas pāris centimetrus virs zemes. Stabilitāte un vienveidība viņu parasti neraksturo. Nereti tieši šīs horoskopa zīmes pārstāvji izjauc citu cilvēku laimi, domājot tikai par sevi un savām interesēm. Mēdz bāzties tur, kur neviens viņu neprasa. Vērpj liekas intrigas attiecību jomā, daudz baumo un runā par citiem. Viņam noslēpumus labāk neuzticēt, jo par to agri vai vēlu uzzinās arī svešas ausis.

Lasi arī: Šīs 3 Zodiaka zīmes nekad nespēj piedot nodevību

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru