Mīlestības horoskops 25. janvārim – neierobežo mīļoto cilvēku!

Noskaidro, kas katru zodiaka zīmi mīlas jomā sagaida šodien!

AUNS Meklēsi problēmas ar apkārtējiem. Šodien no tā labāk izvairīties. Pārliecinies, ka mīļotais cilvēks necieš no tava emociju izvirduma.

VĒRSIS Šodien meklēsi kādu, kam izkratīt sirdi, un tam nebūs jābūt tavam mīļotajam cilvēkam. Aprunājies ar kādu tuvu draugu par visu, kas tevi nomāc!

DVĪŅI Šodien izvairies no greizsirdības izrādīšanas. Tas radīs vairāk problēmu, nekā atrisinās. Neesi īpašniecisks!

VĒZIS Kāds šodien var uzvesties mazliet uzbāzīgi. Prātīgāk būs, ja ieturēsi distanci jau no sākta gala, citādi vēlāk būs grūtāk šo cilvēku atraidīt.

LAUVA Šīs dienas vakaru pavadi kopā ar savu sirds āķīti divvientulībā. Iespējams, ka romantiskā gaisotne veicinās sarunas, kurās jūs atceraties pagātnes notikumus.

JAUNAVA Šodien ar mīļoto cilvēku ieteicams pakavēties atmiņās – pirmais randiņš, pirmais skūpsts… Romantisks vakars!

SVARI Ja jau sen esi plānojis iepazīstināt partneri ar saviem vecākiem, tad šis periods būtu tam ļoti piemērots!

SKORPIONS Iespējams, ka šodien mīļoto cilvēku vēlēsies ierobežot, aizliedzot viņam kaut ko darīt, tomēr tas būs lieki. Uzticies viņam!

STRĒLNIEKS Var gadīties, ka šodien interesi  par tevi izrāda kāds cilvēks no pagātnes. Izdomā, vai vēlies ar viņu atsākt kontaktu!

MEŽĀZIS Var gadīties, ka šodien izjūti pastiprinātu uzmanību no pretējā dzimuma puses. Daudzas lietas vari panākt arī ar šarma palīdzību!

ŪDENSVĪRS Būs liela vēlme flirtēt, iespējams, ka tu to darīsi pat neapzinoties. Ja esi attiecībās, tad noteikti piebremzē!

ZIVIS Zivīm mīlas jomā šī būs tāda pati diena, kā pārējās. Tomēr tev ir visas iespējas to padarīt īpašu! Uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru