Mīlestības horoskops janvārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Uzzini, kas janvāra mēnesī sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim mīlestībā!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šī mēneša notikumi, tad izlasi horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS

Mīlestības mēnesis. Ja jau esi attiecībās, tad šomēnes saikne ar partneri kļūs daudz ciešāka, kā arī attiecības – aizraujošākas. Iespējams, ka būsi emocionālāks nekā parasti, taču attiecību ziņā tas tev nāks par labu, jo jūtas partnerim izrādīt būs daudz vieglāk.

Ja esi brīvs, tad šis periods un viss gads kopumā paver visas iespējas ar kādu beidzot iepazīties. Attiecībās esošajiem Auniem šis laiks var būt labs, lai ieņemtu bērniņu.

VĒRSIS

Šomēnes vēlēsies izrādīt savu neatkarīgo dabu. Uzskatīsi, ka mīlestība nav jāizrāda tikai pret vienu cilvēku vien, tāpēc pievērsīsies draugiem un ģimenei.

Partnera uzvedība un rīcība tevi var iedzīt pamatīgās pārdomās, iespējami arī greizsirdības uzplūdi.

Ja esi brīvs, tad atjauno ticību mīlestībai! Ne vienmēr viss ir tik drūmi, cik izskatās. Tomēr, pirms jaunu attiecību uzsākšanas, derētu mazliet apdomāt, ko tu īsti vēlies – ilgstošas attiecības vai īsu romānu. Sākumā būs jāiemācās mīlēt sevi, lai pēc tam mīlētu kādu citu.

DVĪŅI

Gatavojies sociālās dzīves uzplaukumam! Šī mēneša sākumā sievietēm ieteicams pievērstie skaistuma procedūrām – palutini sevi! Uzmanības pievēršana izskatam var piesaistīt apkārtējos cilvēkus un palielināt tavas izredzes partnera atrašanā.

Brīvajiem Dvīņiem mēneša beigas sola randiņus – gan sliktus, gan labus. Izvērtē, kuri cilvēki ir tava laika vērti, lai ar viņiem tiktos.

Attiecībās esošajiem Dvīņiem mēneša beigās iespējamas problēmas, kas saistītas ar pārāk retu runāšanu par savām problēmām. Ja tevi kaut kas neapmierina, tad centies to izrunāt ar savu partneri!

VĒZIS

Ja janvāris ir atnesis ziemu, tad tas tev atnesīs siltumu un rūpes no tuvāko cilvēku puses. Kaut arī tiem, kas dzimuši vasarā, ziemu paciest var būt daudz grūtāk, nekā citiem, šis mēnesis nebūs nemaz tik drūms, cik sākumā varētu likties.

Kļūstot pozitīvākam, uzlabosies attiecības ar saviem mīļajiem! Vēlēsies dalīties ar saviem priekiem un bēdām, un ar lielu uzmanību arī tiksi uzklausīts.

Ja ar kādu nesen esi sācis satikties, tad šis ir tas mēnesis, kad būtu jātiek skaidrībā ar savām patiesajām vēlmēm un jāatklāj šo attiecību motīvi. Iespējams, ka tu vienkārši vēlies labi pavadīt laiku, nevis nopietnas attiecības.

Attiecībās esošajiem Vēžiem mēneša vidus ir piemērots, lai visu, kas uz sirds, izstāstītu, un kopīgi meklētu problēmas risinājumu.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru