Mīlestības horoskops janvārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

LAUVA

Priecīgs mēnesis, kad sapratīsi, ka visas zvaigznes ir nostājušās tev par labu mīlas jomā. Ilgās attiecībās esošās Lauvas var uzelpot, jo nekādus dižus sarežģījumus šis mēnesis nesola.

Šis ir atpūšanās mēnesis, tāpēc relaksējies un centies uzturēties pozitīvu cilvēku kompānijās.

Tomēr, ja esi brīvs, tad gatavojies trakulībām un drāmai. Iespējami dažādi likteņa pavērsieni, kas esošo situāciju par sarežģīt.

JAUNAVA

Ilgstošās attiecībās esošās Jaunavas sapratīs, ka vēlas nelielu pauzi un laiku sev, pievēršoties citām dzīves sfērām. Tomēr, ja esi brīvs, tad janvārī randiņu skaits var pieaugt. Būsi vairāku izvēļu priekšā, tāpēc nesteidzies, bet gan pārdomā, kurš cilvēks tev būtu vispiemērotākais. Tiesa, ar otra jūtām gan nevajadzētu spēlēties.

SVARI

Būt romantiķim un ideālistam attiecību jomā nebūt nav viegli. Šomēnes vari saprast, ka attiecības nav vieglas, un pie tām ir jāstrādā ikdienas! Velti vairāk laika savam mīļotajam cilvēkam, ja iespējams, tad pavadiet vakarus romantiskā gaisotnē.

Garastāvokļa maiņu iespaidā var mainīties arī to cilvēku loks, ar kuriem kontaktējies. Kaut kādā mērā, tevi tas pat neuztrauks, jo vēlēsies atpūsties no apkārtējiem.

SKORPIONS

Iespējams, ka šomēnes domāsi par to, kā būtu, ja būtu, vai, kas būtu bijis, ja tu būtu rīkojies citādāk. Kad kavējies domās par iepriekšējām attiecībām, atceries – katras attiecības ir citādākas, nesalīdzini cilvēkus!

Ja ar kādu esi sācis iet uz randiņiem, tad mēneša beigas rādīs to, vai jums maz ir lemts būt kopā.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka mīlas bultas šausies visos virzienos! Tomēr šomēnes nebūtu ieteicams mēģināt kontrolēt vai ietekmēt savu sirdsāķīti. Var gadīties, ka viņš nepakļaujas tavām vēlmēm. Viss, ko tu vari darīt, ir tās noformulēt tā, lai tās neizklausītos pēc pavēlēm.

Vēlēsies kaut ko pusaudžu mīlestībai pielīdzināmu, tomēr tevi nomāks dažādas domas un citas nozares. Šajā periodā labāk sakārtot savas domas, nevis uzsākt jaunas attiecības.

MEŽĀZIS

Vēlēsies mīlēt un tikt mīlēts. Janvāris jaunām attiecībām ir piemērots mēnesis. Izmanto iespēju satikties ar kādu vecu paziņu, par kuru gandrīz vai esi aizmirsis.

Attiecībās esošie Mežāži baidīsies pārāk daudz atdot no sevis attiecībām, uztraucoties, ka to pašu nesaņems pretī. Klausi savai sirdsbalsij un dari tā, kā tā saka!

ŪDENSVĪRS

Tev ir viss nepieciešamais, lai uzsāktu jaunas attiecības. Tomēr beigās vari izvēlēties nesteigties ar to veidošanu. Šomēnes citas dzīves sfēras var izrādīties veiksmīgākas, kaut arī par pretējā dzimuma uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi.

Mēneša pirmajā pusē visiem būsi īsts draugs, jo īpaši savai otrajai pusītei. Atbalsti viņu un izrādi rūpes!

ZIVIS

Attiecībām pievērsīsies uz pilnu slodzi. Būsi gatavs darīt ļoti daudz, lai tās uzlabotu un saikni starp jums padarītu ciešāku un noturīgāku.

Dažām Zivīm mēneša beigās var uznākt vēlme būt kopā ar kādu, kas jau iz aizņemts, vai ar kuru iepriekš nekas nav sanācis attiecību jomā. Parasti tu neesi uzstājīgs, tomēr šoreiz vēlēsies, lai notiktu pēc tava prāta. Mēģini nebūt tik uzbāzīgs!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru