Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 28. līdz 30. decembrim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns Kaut arī tu esi nepacietīgs, šajā nedēļas nogalē tu vēlēsies mazliet piebremzēt, jo īpaši tad, ja pavisam nesen esi uzsācis attiecības. Vēlēsies kādu laiku pavadīt vientulībā un sakārtot savas domas.

Vērsis Šīs dienas vēlēsies pavadīt mierīgā gaisotnē, nestresojot un neuztraucoties par darba pienākumiem. Šajā nedēļas nogalē ar mīļoto cilvēku ieteicamas aktivitātes ārpus mājas.

Dvīņi Nekur nevēlēsies doties, gribēsi laiku pavadīt siltumā un drošībā, noslēdzoties no apkārtējiem. Tomēr, ja esi brīvs, šajā nedēļas nogalē nevajadzētu laist garām izdevību izklaidēties.

Vēzis Šajā nedēļas nogalē tev ir ieteicams domāt par sevi, un tikai tad par citiem. Tava labsajūta būs pirmajā vietā! Labs laiks, kad visu salikt pa plauktiņiem un nodoties tām nodarbēm, kuras tu mīli.

Lauva Cik mīlestības dosi, tik arī saņemsi. Šajā nogalē centies veltīt vairāk laika attiecībām, bet mazāk – pienākumiem. Sestdiena ir piemērota romantiskām vakariņām ar sirdsāķīti.

Jaunava Iespējami pārpratumi ar otro pusīti. Mēģiniet savas problēmas risināt mierīgā un saudzīgā ceļā. Neesi ietiepīgs un lepns, šoreiz jāpiekāpjas būs tieši tev!

Svari Negaidi brīnumus un neceri, ka savu potenciālo partneri iepazīsi, sēžot mājās. Dodies kopā ar draugiem izklaidēties un tev ir visas izredzes iepazīties ar kādu ļoti šarmantu pretējā dzimuma pārstāvi.

Skorpions Ja tev jau labu laiku padomā ir kāda ideja, kā pārsteigt savu mīļoto cilvēku, tad šī nedēļas nogale var izrādīties ļoti piemērota savu ideju realizēšanai. Pārsteidz savu partneri!

Strēlnieks Jutīsies nedaudz dīvaini. Vēlēsies izkāpt no komforta zonas un ar partneri izmēģināt kaut ko pavisam traku. Izvēļu veikšana var sagādāt zināmas problēmas, it īpaši, ja tās var ietekmēt attiecības.

Mežāzis Vēlēsies uzlabot attiecības ne tikai ar savu mīļoto cilvēku, bet arī ar draugiem. Ja spēsi visu apvienot, tad laika pietiks visiem. Šajā nedēļas nogalē prioritātes jānostāda īpaši uzmanīgi.

Ūdensvīrs Meklēsi dažādus veidus, kā attiecības padarīt aizraujošākas. Iespējams, ka visas atbildes slēpjas deguna galā. Ieklausies tajā, ko vēlas tavs mīļotais cilvēks. Var gadīties, ka viņa mājienus pirms tam neesi sapratis.

Zivis Kaisle un bauda nesniegs tik lielu apmierinātības sajūtu kā kvalitatīvas sarunas.  Nododieties fantazēšanai un sapņošanai par savu nākotni. Tas var kalpot par iedvesmu, lai attiecības padarītu labākas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru